neděle 28. února 2016

BLESKOVÁ CHALLENGE... DEN NAVÍC

A je to tu! Po 4 letech máme opět rok o jeden den delší, v kalendáři zítra bude 29. února. A nám přišlo škoda, si ten den neužít a to prožité náležitě zaznamenat! Máme tu pro vás tedy týdenní soutěž: Den navíc.

Užijte si celé pondělí, ať už se vám povede zažít něco výjimečného, nebo to bude jen další pondělí stejné jako ta ostatní v roce, ale tohle bude prostě navíc. Proto foťte a zaznamenejte všechno co vás ten den potká. A to formou scrapbookové stránky, stránky v PL, v cestovním deníku (pokud budete zrovna někde na výletě nebo dovolené), stránky v plánovacím diáři (diářová komunita se rozrůstá, tak je nesmíme opomenout :D ), prostě co se vám bude zrovna hodit.


Já už si něco podobného vyzkoušela před dvěma lety. Zrovna jsem objevila úžasnou aplikaci do telefonu InstaWeather a byla z ní úplně paf ! Tu středu jsem měla spoustu pochůzek po městě, tak jsem všechno kde jsem byla vyfotila právě v této aplikaci, Pak jsem všechny fotky poskládala do koláže a tu vyvolala do velké kapsy 20x15. A mám tak středu do rána až do noci :-)


Mimochodem - když jsem tuhle fotku hledala, vzala jsem po dlouhé době do ruky album z roku 2014 a to byla tak hezká chvíle ! Celé jsem ho prolistovala a koukala , na kolik zajímavých okamžiků jsem zapomněla a měla takovou radost, že je v tom albu mám . A proto lepím s radostí dál ! :-)

Tak co, půjdete do toho s námi ???

  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.).
  • TERMÍN: své "dny navíc" nám posílejte do soboty 5.3. 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE DEN NAVÍC. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce vybere náš design team. Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do soutěže zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 300 Kč

A my všechny v Pretty Papers se už těšíme, jaké bylo to vaše "pondělí navíc" !!!!

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Tak přesně to jsem si také říkala:). Teď už si tak jistá nejsem..propršený den a nespolupracující dítě s karanténní chorobou..to je vážně výzva! Asi si naleju panáka a vyfotím ho, třeba to nebude rozmazaný :)
      Anička

      Vymazat