čtvrtek 1. srpna 2019

CHALLENGE 08/2019

Léto násobí naši touhu cestovat a poznávat nová místa. Pro někoho to může být trochu klišé, protože cestovat jde samozřejmě kdykoliv, ale my v design teamu bereme mapu do ruky nejčastěji o prázdninách. A tak máme pro vás v srpnu výzvu ryze kartografickou.

Ponoříme se mezi rovnoběžky a poledníky, přeběhneme po vrstevnicích bez ohledu na nadmořskou výšku a měřítko a bezpečně určíme vlastní souřadnice. Cokoliv, co na vašem projektu bude mít společného s mapou je vítáno.

Tak vypněte navigaci, roztočte globusy a vzdejme hold starým dobrým mapám. Protože i mapa je papír, a papír mi rády:).

"PRSTEM PO MAPĚ"





  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PRSTEM PO MAPĚ". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 27. srpna 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 8/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je srpnová inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA


DANIELKA


IVKA


TEREZKA

2 komentáře:

  1. Super zadanie, LO je uz aj hotovy 😂 sice mam doma tichu domacnost, kedze dnes cestujeme a ja namiesto balenia a chystania zamknuta v pracovni. Ale stihla som to.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi prostě borec Lusindo!!! Scrap žena v každé situaci:). A nezapomeň mapu na cesty;))

    OdpovědětVymazat