pátek 9. září 2011

Baby Journal No. 2

Včera jsem po dlouhé době dokončila chlapeckou verzi deníčku, journal pro holčičky si můžete prohlédnout tady. Pokud je mám porovnat, tak nová verze je mnohem obsáhlejší a tím pádem se do ní vejde mnohem víc fotek a zápisků. I tak ale můžete bez obav přidávat vlastní stránky, místa je na spojovacích kroužcích ještě dost :-) 

Journal není ani klasické album na fotky, ani deník. Z obou si vzal to lepší. Vedle fotek je spousta prostoru k zapsání vzpomínek, denních zážitků, úvah, myšlenkových pochodů, pocitů, tajných přání... Nemusíte jako v klasickém deníku nijak dodržovat časovou posloupnost, prostě píšete to, o čem zrovna máte chuť psát. Stránky totiž můžete kdykoli libovolně přeskládat. Pokud se zrovna dnes událo něco zajímavého, klidně si vytvořte stránku a zápisky z minulého víkendu (které ještě nejsou na světe) zařadíte později :-)


V této "dětské" verzi můžete album využít třeba už v době těhotenství - napište, jak moc se těšíte, ukažte, jak Vám roste bříško, jakou jste vybrali postýlku, zařaďte do alba snímky z ultrazvuku, z miminkovských nákupů... Později si nezapomeňte založit štítek z porodnice, otisk nožičky, vložte do alba třeba i oznámení, které jste posílali příbuzným. A tak bych mohla pokračovat a pokračovat... Ale Vy jistě samy víte, k čemu zrovna takové album nejlépe využijete a co byste v něm rády našly... 

Snažila jsem se, aby byl deník pokud možno univerzální - není tedy vyloženě miminkovský a můžete ho využít i pro větší děti. Pokud byste si ale takový notes ráda pořídila i pro sebe, chvíli počkejte - zanedlouho v obchůdku najdete také journal bez medvídků a dinosaurů :-)

Zapisování je rychlé, pohodlné a zábavné. Nemusíte stále dokola procházet své zásoby a "ladit" potřebné papíry a ozdoby. Většinou stejně zjistíte, že to, co zrovna potřebujete, doma nemáte... Je to tisíckrát dokázáno, o tom bychom asi všechny mohly vyprávět :-) Jediné, co OPRAVDU potřebujete, jsou základní pomůcky jako černý fix, oboustranná lepicí páska (nejlépe acid free), nůžky, lístky na poznámky, pár fotek a trocha času. Můžete začít...

Tedy začít s prohlížením :-)



















5 komentářů:

  1. Supéééééér, krásná, jemná čistá práce.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásná práce.
    jsem jedna z vašich zákaznic na fléru, vaše papíry miluju. Mám taky blog a proto jsem ráda že jsem vás tu objevila :)

    OdpovědětVymazat
  3. DIDI prozraď mi co to je za krásný papír na té třetí fotce s těmi hlavičkami a srdíčkami...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Klárko, to je sada Animal Antics od First Edition, taková spíše klučičí dětská kolekce.

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt krásné! Tleskám! Škoda, že tohle už mám za sebou...ale už se mi líhnou nápady na tématické "journal" pro dospělé :-)Takový golfový třeba...:-)

    OdpovědětVymazat