sobota 26. října 2013

Project Life - 22. týden

Tento týden se mi podařilo dokončit hned dvě dvoustrany, kéž by se tímto tempem dařilo i nadále. Aktuálně mám skluz přesně 20 týdnů :-(


Stránku tentokrát tvoří převážně fotky ve velikosti 10 x 15 cm, takže to šlo rychle od ruky :-)


Úvodní fotku s označením týdne jsem upravila v PicMonkey a přidala text. Nápis HAPPY je z archu samolepek ze sady Here & Now od Echo Park. Na archu je jen nápis HAPPY, ale brzy v novinkách najdete celou dřevěnou abecedu.


"Náš" vinohrad, to je takové v(d)ěčné téma :-)


Tady jsem použila velkou kartičku a rozřízla ji na dvě části, abych ji mohla dát do dvou malých kapsiček. Pravá část je dozdobená malinkatým výřezem od Wycinanky (doufám, že se mi je podaří vložit do e-shopu tento víkend).


V této době jsem přeorganizovala svou pracovní plochu a taky mi přišla první velká várka dřevěných Keta razítek. To jsem si musela zvěčnit, měla jsem z nich obrovskou radost. Jsem líná používat cling razítka a hlavně se bojím, že mi spadnou z bločku a zničí mi projekt, navíc mě nebaví uklízet je zpátky do obalu... takhle otisknu co potřebuju a hodím zpět do krabice... Super!!!


Letos to opravdu vypadalo, že budeme topit celý rok. Už před pár týdny jsem si fotila oheň v krbu a psala k tomu poznámku, že je to poslední oheň sezóny. Nebyl...


Tak jako nemusím si do PL dávat úplně všechno... ale já chci :-) Výsek bubliny je raznice od Woodware, písmenka jsou od Basic Grey - jsou super, je tam strašně moc samohlásek. Podkladová kartička je z minikolekce Everyday od Simple Stories (stejně jako ta předchozí rozdělená).


Dětičky, dětičky, dětičky :-) Bez nich bych asi taky nedělala PL po týdnech, ale po měsících určitě. Člověk (nebo aspoň já) toho za ten měsíc tolik posbírá... tolik věciček, lístečků, pohledů... a je mu líto to vyhodit. (Na zpracování mi tu například čekají i papírové krabičky od hranolek, dokonce několik druhů - jedna sada z koupaliště, kam Ema s Petrem v létě každý den jezdili, druhá krabička jsou hranolky z první Emičácký návštěvy u McDonalda :D... a mám tu i krabičku od krému, z doby, kdy jsem usoudila, že je na čase začít kupovat kosmetiku pro zralou pleť :-D)


Mňam. První letošní třešně! Ale stejně jsem si jich moc neužila. Byly letos takové bez chuti, moc dlouho nevydržely,  byly hned měkké a to já nemám ráda :-) Tchán s tchýní mají skvělé třešně, ale bylo mi trapné si o ně říkat, když máme na zahradě obsypaný celý strom :-) Kartička je od Simple Stories, malé svorky taky, ta velká je z kolekce Tangerine od My Mind´s Eye. Text jsem si natiskla na samolepicí štítek.


Udělat (v rámci možností) "dobrou"  fotku jednoho dítětě je umění. Neposedí, nedívá se kam má, když se konečně natočí jak potřebujete, začne dělat ksichty... Ovšem udělat "dobrou" fotku dvou dětí je téměř nemožné :-) Když se natočí jedno, druhé se kouká jinam, když se jedno konečně usměje, druhé už začíná brečet... a když už to konečně vypadá, že to půjde, jedno vypadává druhému z rukou a vy nevíte jestli chytat dítě, nebo držet foťák... Tak snad to někdy vychytáme :-)


Kartička je opět od Simple Stories, nápis Friday už tam byl, jen jsem ho obtáhla tenkým černým fixem, takže to vypadá jako samolepka :-) 


 Minimalismus...


Tuto kartičku jsem nemohla nepoužít :-) Obrázek kola a nápis Enjoy the ride jsem doplnila dalšími nápisy a šipkami (razítka Ali Edwards). 


Děkuji za návštěvu a přeji vám prima víkend!

3 komentáře:

  1. Ach... jako vždy parádní, já si včera nařezala všechny SS čtvrtky...abych měla kartičky přichystané.. a v plánu je o prodlouženém víkendu trochu kopnout do fotek....:-) Další skvělá stránka a další inspirace pro nás

    OdpovědětVymazat