úterý 1. října 2013

Sn@p! z Krkonoš :-)

Foto a text: Jana N.
 
Ke scrapbooku jsem se dostala koncem loňského roku a okamžitě mě tato technika nadchla. První dílko, do kterého jsem se pustila, bylo album naší malé dcerky. Postupně jsem začala pronikat do tajů různých technik, ale ještě je stále co objevovat a zkoušet.


Jedním takovým pokusem byl cestovní deník. Minulý víkend se konečně našla příležitost. Udělali jsme si rodinný víkend v Krkonoších. A příprava deníku na sebe nenechala dlouho čekat. 

 
Použila jsem stránky do Sn@p deníku od Simple Stories - sérii TAKE A HIKE. Jednotlivé listy jsem nazdobila výseky od Wycinanky, samolepkami ze série TAKE A HIKE, použila jsem číselné, hvězdičkové a šipkové svorky z Ikey, štítky vlastnoruční výroby a k jednotlivým dnům jsem připravila i mapku s trasou.


Cestou jsem do alba sbírala turistická razítka z jednotlivých zastávek, přilípla účtenku, dopsala komentář...


Fotky s popiskami jsem pak ještě doplnila doma. 



P.S. Také pracujete na svém Project Life albu, Smash deníku, nebo podobném formátu? Moc rádi vaše stránky zveřejníme na našem blogu. Pošlete nám pár fotek, něco málo textu (přibližně v rozsahu dnešního příspěvku) a my vám za odměnu pošleme slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup v e-shopu www.prettypapers.cz.

3 komentáře:

  1. Nemám slov. Jako téměř začátečník máte můj obdiv! Sn@p vypadá opravdu skvěle! Tomda

    OdpovědětVymazat
  2. Cestovní deník se Ti moc povedl. Parádní vzpomínka na výlet. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nádhera, beru inspiraci pro můj smash deník a pak se snad i pochlubím, jestli bude čím :)

    OdpovědětVymazat