neděle 7. června 2015

Project Life Photo Challenge - červen 2015

Propadli jste stejně jako my Project Life?

 Milujete focení a fotíte všechno a všude?

 Rádi se pochlubíte svými výtvory a inspirujete se od ostatních? 

Pak právě pro vás je tu Project Life Photo Challenge od Pretty Papers.

 
Ve chvíli, kdy pro vás připravuji tuhle challenge je venku krásných 30°C, a tak mám naprosto letní náladu. Navíc je pátek, a to znamená, že se všichni těšíme na víkend. Někdo má naplánovaný cyklovýlet, jiný se chystá na chatu a další třeba poprvé na koupání k nejbližšímu rybníku. 

Tak či onak, Project Life-ová albíčka se rozhodně budou mít čím plnit a mně proto nedalo ani moc práce vymyslet červnová témata. Inspirujte se tedy z našeho seznamu, foťte, co to dá, zpracujte fotografie do svého fotoalba a na konci měsíce se nezapomeňte pochlubit svou PL stránkou. Vaše snažení totiž bude náležitě odměněno! Ostatně podrobné info o challenge najdete hned pod seznamem.

Pořadí fotek je samozřejmě opět pouze orientační. Můžete si vybrat podle nálady, situace, nebo podle toho, co se u vás doma zrovna děje. A kolikrát zjistíte, že jste třeba vyfotili něco úplnou náhodou.


Foťáky nabít a tady je červnový seznam:



A jak se PL Photo Challenge zúčastnit? 
  • vyfoťte podle našeho seznamu alespoň 3 fotky
  • zpracujte tyto fotky do svého Project Life alba
  • pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika
  • vyfoťte hotové stránky (nejlépe přímo konkrétní kapsy) přidejte fotky do aktuálního alba Project Life Photo Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
  • ke každé fotce připište, o které téma ze seznamu se jedná
  • termín přidání fotek je vždy do 15. dne následujícího měsíce

Samozřejmě vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce náhodně vybereme 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

Červnová challenge odstartovala - tři, dva, jedna, TEĎ! A my se už teď těšíme na vaše úlovky!

Žádné komentáře:

Okomentovat