středa 13. července 2016

INSPIRACE... LAYOUT "HAPPY DAY"

Témou aktuálnej challengemotýle a tie sú na layoutoch obľúbeným prvkom. Já osobne ich tiež občas použijem väčšinou ako doplnok stránky, ale pre tento krát som sa rozhodla, že bude hlavným (ústredným) motívom na stránke. Materiál, ktorý mi na tento layout prišiel veľmi vhod je nová kolekcia od Simple Stories Sunshine & Happiness, ktorá je plná úžasných farieb.



Tu je materiál, ktorý som na stránku použila: samolepky, ozdobné brads, sadu papierov, pigmentové farby gelatos, orezávač/skalpel, ihlu a niť. Ako podklad používam poslednou dobou čím viac biele štvrťky (čo mi pripomína, že už mám len pár posledných kusov a mala by som ich doobjednať :)


V tom tvorivom procese sa vždy zabudnem, že by som mala zdokumentovať postup práce. Spomeniem si až keď je stránka skoro hotová :-) Snáď mi to odpustíte. Postup vám aspoň slovne opíšem.


Ako prvé som si  na čistú štvrťku predkreslila motýľa, ktorého som následne skalpelom vyrezala. Výrez motýľa som podlepila farebnými pruhmi papiera. Tým bol základ pripravený.



Pomocou Gelatos farieb som urobila okolo farebné fľaky, snažila som sa použiť farby, ktoré boli na papieroch aby spolu všetko ladilo. Použila som aj razítko motýlika, ktoré som namáčala do farieb a potom otlačila.


Ako ďalšie prišlo na radu vyšívanie. Pomocou šidla som si urobila z vonkajšej strany motýľa dierky a ručne ho obšila. Zvýraznila sa tak línia a tvar motýľa tak lepšie vynikol.

A už ostalo len stránku dozdobiť. Použila som výseky, samolepky, ktoré som rôzne prikladala až dovtedy kým som nebola spokojná. A tu je výsledná stránka v celej svojej podobe. Čo na ňu hovoríte??? Ja som si tie farby úplne zamilovala.



To je odo mňa pre dnešok všetko. Motýle sú skvelým motívom na tvorenie a preto sa neváhajte zúčastniť našej challenge. Tešíme sa na Vaše príspevky.

Krásny deň Vám želám. 

17 komentářů:

  1. Asi omdlím:)) Super - nápadité, velmi "trendy" a plné energie! (hned bych šla scrapovat - jen mě "brzdí" práce). PIN! Anička

    OdpovědětVymazat
  2. Supr vymazlená stránečka! Moooc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera.. Taky to chci umět :-)) Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Páni! To je nádhera! Já ty tvoje "třicítky" žeru :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta je naprosto boží, Ivanko!!! Prostě nádhera!! A ty barvy ... No odpadla jsem!!

    OdpovědětVymazat
  6. Holky vy ste zlateee diiiki moc. Som rada ze sa Vám stranka páči :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Podobnou představu jsem taky měla, ale k takové dokonalosti bych ju určitě nedovedla :o)

    OdpovědětVymazat
  8. juuu, ta je krásná!!!! to je léto na druhou! úžasné!

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné barvy a skvělý nápad! Myslím, že ještě víc letněji už layout ani vyrobit nejde :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Ivo je to jedna z nejkrásnějších stránek co jsem kdy viděla !! Plná života, barev, nápadů, technik - prostě skvělá !!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se k Markét, kam se hrabe USA, nejšikovnější holky jsou CZ-SK :D

      Vymazat
  11. Ivi, nádherná stránka! Všetko už predo mnou povedali dievčatá, tak ja len opakujem WOW!

    OdpovědětVymazat
  12. Holky jeste jednou moc diiiki vsem. budu se snazit aby se aj ostatne stranky libili :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc krásná a pozitivní stránka ...

    OdpovědětVymazat