pondělí 30. ledna 2017

CHALLENGE 01/2017... MÁME VÍTĚZE

...tak jsme počítaly, až jsem se dopočítaly. Děkujeme všem porotkyním, které daly svůj hlas některému z projektů, protože i díky nim můžeme dnes vyhlásit vítězky. Máme velkou radost, že s námi tvoříte a tím víc nás baví, vytvářet pro vás soutěžní zadání. Můžeme určitě prozradit, že na zadání se většinou jednohlasně shodneme a abychom ho pro Vás připravily včas, jsme vždy o měsíc napřed. To znamená, že tuhle chvíli už pomalu řešíme téma na březen. A je to trochu schizofrenní, představovat si v -12°C jarní sluníčko, zpívající ptáčky a první kytičky... :-) Tak pojďme radši vyhlašovat... :-)

V kategorii přáníček jste se nemohly rozhodnout, a to vůbec nevadí, protože moc rádi oceníme obě krásná přáníčka. Roztomilého sloníka od Martiny i veselé tučňáčí lyžaře od Petry.

Martina P.


Petra K.


V kategorii layoutů neboli scrapbookových stránek jste naopak neváhaly a jako vítězku vybraly mrazivou stránku od Aničky.

Anička S.


Všem třem vítězkám gratulujeme a ostatním moc děkujeme za účast! O svou výhru - poukázku na nákup v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlašte ve své další objednávce. Do poznámky napište kód Challenge 01/2017 a sleva Vám bude manuálně odečtena. Pravidla nové challenge najdete ve středu 1.2.2017 na blogu Pretty Papers.

4 komentáře:

  1. Gratuluji vítězkám. Mají to moc pěkné. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji všem moc za hlasy.Mám obrovskou radost :). Vždycky jsem hrozně zvědavá jaké kdo má nápady a tentokrát to bylo obzvlášť inspirující. :)

    OdpovědětVymazat