pátek 6. dubna 2018

PROJECT LIFE S IVANOU... APRÍL 2017

Dneska som tu opäť po dlhšej dobe s príspevkom z môjho PL albumu a s ním tu máme už apríl. Nebojte sa, vôbec nie som aktuálna :-) práve naopak. Dnes vám síce aprílové stránky ukážem, ale bude to apríl minulého roka. Áno mám sklz, ale nejak sa tým nehodlám stresovať. Veď tvorenie nám má prinášať radosť a nie to či sme alebo nie sme aktuálny. No dosť bolo úvodných rečí, ideme na to.


Úvodná kartička je veľmi jednoduchá - fotka, na ktorú som nalepila nápis s názvom mesiaca.


Na stránky som sa rozhodla použiť ružovo-modrú kombináciu. Papiere sú zo starších zásob. Na doplnenie som použila ešte šedú farbu a to v podobe veľkých nápisov a štítkov.


Inak minulý rok bolo vonku také počasie, že sa dalo chodiť v krátkych rukávoch a my sme to využili a vyrazili do mesta na prvú zmrzlinu. A asi prvý krát som skombinovala papiere podľa oblečenia na fotkách. (myslím ten modrý pásikavý papier zladený s pásikavými tričkami)


Druhá stránka je už tak nejak tradične veľká bezkapsová. Aby bolo všetko pekne prepojené je tiež v rovnakých farbách.


Čím ďalej sa snažím používať na veľké stránky viac fotiek aj keď niekedy to dá poriadne zabrať kým sa prepracujem k finálnemu rozloženiu. Tu som ich použila hneď 6.


Lístky a kvetinky som si vyrezala pomocou kovových šablón na Big Shotu. Štítky sú zase kombinácia pečiatky a šablóny a sú to konkrétne tieto od Hero Arts A stačilo už len pridať pár cákancov, písmenka od Tima Holtza a stránka bola hotová.


A to sú obidve stránky pekne spolu jedna vedľa druhej.


Ďalšiu položku si môžem odškrtnúť :-) Snáď sa vám stránky budú páčiť a necháte sa inšpirovať či už pri spracovaní vašich aktuálnych zážitkov alebo tých starších.

Nezabúdajte, hlavne bez stresu a s radosťou.

Teším sa zase nabudúce.

5 komentářů:

  1. Ivi, tohle jsou nadherne stranky!!! Desne se mi libi ten prouzkovany papir v kombinaci s ruzovou je to cele nadherne svezi!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dakujeeem. Tiež som bola milo prekvapená s tej kombinácie, ale páčilo sa mi to ze to tak nejak spolu ladí :-)

      Vymazat
  2. Ďalšia krásna dvojstrana, Ivka! Veľmi sa mi páči úžasná farebná kombinácia a LO je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dakujeeem. A vieš kým som sa nechala pri LP inšpirovať ? Poznáš svoj rukopis ?? :-) lebo práve tebou

      Vymazat
  3. Teda toto je moooooc pekné 👍👍👍

    OdpovědětVymazat