středa 1. dubna 2020

CHALLENGE 04/2020

Hned třetí výzvu v pořadí odbočíme ze zaběhnutých kolejí. Pro stránky i přání budeme mít tentokrát stejnou inspiraci. Tento měsíc si oddechneme od barev a půjdeme do opačného "extrému". Tedy pokud chcete. A inspirací nám nebude slavná scraperka, ale liftneme si celou, už jednou vyhlášenou challenge.

Volba monochromatické předlohy padla na jeden z našich Pinterestových pinů. Pátrali jsem po autorce a dostali se na blog "52 Rue Scrap copines"  a námi zvolenou předlohou od Claire. Pojďte se tedy inspirovat stejně jako naše francouzské kolegyně videoklipem od Avicii - The days, zajímavou kompozicí a zajímavou technikou maskování nebo šablon.

P.S. Jestli jsme dobře pochopily i francouzky na tomto blogu letos mají liftovací challenge...a to jsme si mysleli jak jsme originální:)...
P.P.S. Podobnost ochranného obleku ve videu se současným opatřením je čistě náhodná...


"52 SCRAP COPINES - CLAIRE"



"AVICII"





  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "52 SCRAP COPINES - CLAIRE" nebo "AVICII" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pátku 27. dubna 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 04/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou lifty od našeho design teamu:

ANIČKA

IVKA

DANIELKA

TEREZKA

5 komentářů:

  1. Anicko, ten klip je naprosto dokonaly!!!! To musim pustit detem a vyhrat nasi kazdodenni challenge o super video klip 😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Si ho pouštím minimálně jednou denně. Úplný punkový sen mého "uměleckého" mládí:)). Vzít plechovku s barvou a rozcáknout ji na stěnu - samozřejmě umělecky:)) A těším se Jani na Tvou účast v Challenge - což?!:)

      Vymazat
  2. Prosím, jak je to s datem - uvedeno je do pátku 27.4., v pátek je ale 24. Je to tedy do pátku, nebo až do pondělí? Osobně bych byla mooooc ráda za to pondělí, mám momentálně pracovnu ve stadiu stavebních úprav a ten víkend navíc by mi moc pomohl. Jinak zadání je naprostá bomba, moc se na něj těším :-). Dana P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouváme se...je to do pondělí. Podstatné je datum. A těšíme se na příspěvek!:)

      Vymazat
    2. Moc děkuji:-) Dana

      Vymazat