pondělí 5. října 2020

CHALLENGE 10/2020

K podzimu patří barvy a barvami budeme hýřit i v naší říjnové challenge. Máme pro vás vzory, jejichž autorky jsou ztělesněním barev. A žádné pastelové něžnosti, ale pořádně výrazné barvy. Barvy a kontrasty. Obě zaoceánské autorky rády sáhnou i po černé nebo jiné kontrastní barvě. 

Missy je ze slunné Floridy a miluje všechno, co souvisí se scrapbookem. Všechny papíry, samolepky, inkousty, barvy...čím více tím lépe! Je vdaná za Marshalla a má dvě krásné dcery, Reese a Paige. Zároveň je učitelkou fitness, miluje jízdu na kole, četbu a sledování filmů. Nejoblíbenější barvy jsou růžová, žlutá a "agua", když neví coby, dá tam hnízdečko barevné nitě. Barevná pozadí si vytváří sama pomocí nejrůznějších inkoustů, sprejů, práškových či jiných barev. Nejrůznější výřezy z plotteru jsou její specialita a vždy je v jejich použití originální. Její velmi početná, velmi názorná, vtipná a srozumitelná videa můžete sledovat na kanálu You Tube a nebo na jejím webu Little Nugget Creations. Vzor podle královny mixed media je tady. Bylo to opravdu těžké vybrat jen jeden, tak si ho užijte a víte jak: ..."just keep going"...


"MISSY WHIDDEN"



Cathy je vystudovaná grafická designérka a této profesi se věnuje více než 25 let - především tištěnému designu. Svoje vlohy využívá mimo jiné i k navrhování razítek a vyřezávacích šablon pro Simon Says Stamp. O tvorbu přání a LO se začala více zajímat v roce 2005 a od té doby tomu propadla. Její tvorba je tzv. "clean & simple". Miluje kontrasty, a proto u ní lze najít nesčetně kombinací barevnosti s černou nebo bílou barvou. Velmi často používá pro nápisy vyřezávací šablony, mnoooohem více než razítka. Cathy je výtvarnou ředitelkou časopisu Scrapbook & Cards Today Magazine. Žije s dcerou, synem a manželem (jejím učitelem ze základní školy) v Minnesotě v USA.

"CATHY ZIELSKE"


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "MISSY WHIDDEN" nebo "CATHY ZIELSKI" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 29. října 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 10/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou říjnové lifty od našeho design teamu:

ANIČKA


IVKA


DANIELKA


TEREZKA


Žádné komentáře:

Okomentovat