pondělí 31. ledna 2022

CHALLENGE 02/2022

Startujeme! Začínáme! Nastupovat! Prodloužená jízda na naší unikátní scrapbookové dráze! Nejnovější atrakce CHALLENGE MASTER 2022! A pojedeme pěkně z kopce, do kopce, čeká nás jedenáct vrcholů a v cíli někoho BIG SHOT. V únoru naše dráha bude cinkat a řinčet kovem. Průchodky, svorky, střapce, přívěsky, pinetky, špendlíky, sponky, kroužky ... a když bude nejhůř, tak i taková reaktivní metalická folie je vlastně taky kov:). Věříme, že jako startovací materiál je to velmi milosrdné. Každá máte něco kovového ve svých scrapbookových pokladech. Pokud ne nebo pokud zatoužíte po něčem novém, u Didi se něco najde :). 

Těžké to bude tento měsíc tak akorát na váhu. Kovovými ozdobami nešetřete, téma by mělo být jasně rozpoznatelné




STAČÍ PŘIDAT...

" KOV "


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " KOV "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 26. února 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 02/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou prosincové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

ANIČKA

DANIELKA

TEREZKA





Žádné komentáře:

Okomentovat