sobota 4. května 2013

Mezinárodní den scrapbookingu

Dnešní den je významný pro scrapařky na celém světě... Každou první květnovou sobotu již od roku 1994 se na celém scrapovém světě slaví mezinárodní den scrapbookingu.

Státní svátek to sice zatím není, ale díky tomu, že je sobota, je čas užít si zábavu, něco málo vytvořit, zasoutěžit si... Sledujte nás!


Jako první jsme pro vás připravili SLEVOVÉ KÓDY S 10% SLEVOU... jsou jako velikonoční vajíčka umístěné v našem eshopu. Pokud budete mít štěstí, při brouzdání na ně narazíte. Vydejte se tedy na procházku a hledejte! V eshopu je jich umístěno více než 15 a nebojte, nezacházela jsem nikam do prehistorie :-) 

Kódy najdete v popisu zboží. Jakmile ho najdete, můžete ho použít pro svůj nákup. KÓDY JSOU PLATNÉ PO CELÝ DNEŠNÍ DEN! Při odeslání objednávky zadejte kód (bez "hvězdiček") do určeného políčka přímo v košíku. Sleva se vám promítne na celý nákup. 

Pokud se s odesláním objednávky unáhlíte, nic není ztraceno. Stejný kód můžete použít po celý dnešní den!

A ještě nekončíme! Máme pro vás připravenou soutěž, výzvu pro scrapařky... a taky hodnotné ceny! Dohlédněte, aby rodinka byla včas naobědvaná, nádobí nechte na večer, připravte nůžky, lepidla... a v 15.00 se na vás budu těšit s "90 MINUTE SCRAMLE", bleskovou challenge!

3 komentáře:

  1. Jdou slevové kódy sčítat?

    OdpovědětVymazat
  2. Slevové kódy nelze sčítat. Na jednu objednávku je možné uplatnit pouze 1 slevový kód.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem slevu využila a moc děkuji!
    Přiznám se, že kód našla moje dcera a měla takovou radost, že jsem prostě tu objednávku MUSELA udělat! :-D
    Martina

    OdpovědětVymazat