neděle 11. srpna 2013

18. Challenge - "Úlovky z cest"

Shodou všech okolností jsem během července nenašla čas na vyhlášení nové challenge. Napravuji to tedy nyní. 

Když jsem přemýšlela nad tématem, napadlo mě jedno veselé, ale to si necháme na chmurné podzimní dny. Pak jsem si psala s Vonver a ta mi dala tip na letní challenge - "Úlovky z cest". Rovnou jsem ji poprosila o ukázkový projekt. No a protože si to vymyslela, nezbylo jí, než souhlasit :-)

Vytvořila pro vás krásnou stránku z dovolené. Dnes přináším ochutnávku, která zároveň napoví, co bude podmínkou této challenge... ano, je to chrastidlo.


Věřím, že spousta z vás ví, co to je a jak se to dělá, ale možná jste nikdy neměli potřebu si to vyzkoušet. Doufám, že tato challenge vás inspiruje a odškrtnete si další položku ze svého seznamu "musím vyzkoušet".

Návod na výrobu chrastidla sepsala Ilona v tomto článku, tady najdete návod od Milky. Já jsem pro vás připravila inspirační nástěnku na Pinterestu.

Zadání naší 18. challenge je tedy následující:
  • TÉMA: Úlovky z cest
  • PODMÍNKA: váš projekt musí obsahovat chrastidlo
  • ZADÁNÍ: vytvořte přání, scrapbookovou stránku nebo projekt na dané téma a s danou podmínkou
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 28.8. 2013 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE. Pokud předmět nebude správně vyplněn, nezaručuji, že email dohledám. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním!
  • VÝHRA: tentokrát jsem jako výhru zvolila něco, bez čeho si už své tvoření neumím představit - washi pásky. Autorka vítězného projektu získá 5  kousků washi pásek dle vlastního výběru. 

1 komentář:

  1. Tedy :) chrastidlo,jo :D
    Hmmm, s tím nemám žádnou zkušenost, musim něco vymyslet.
    Hezký téma!
    >valilu

    OdpovědětVymazat