čtvrtek 2. července 2015

Challenge - 07/2015

Během posledních pár dní jsem tvořila několik přáníček a ač jsem to neplánovala, měly jedno společné - na všechna jsem použila razítka od Tima Holtze. Zamilovala jsem se do jeho nových dětských motivů a protože se dají krásně kombinovat a úžasně se doplňují, mám je v malém i velkém provedení. Dětská přání vám ale ukážu někdy jindy... Další razítko, po kterém jsem sáhla, je z jarně-velikonoční sady. Tu miluji úplně celou - motýl, hnízdečko, zajíc a kraslice jsou dokonalé... A nejdokonalejší je, že jsou také v malém i velkém formátu :-)

Jak jste na tom s "Timíkovinami" vy? Pro aktuální challenge budete alespoň jednu potřebovat!


  • TÉMA: TIMÍKOVINY
  • ZADÁNÍ: vytvořte přání nebo scrapbookovou stránku s použitím alespoň jednoho výrobku od Tima Holtze - může to být razítko, vyřezávací šablona nebo maska (distress produkty z naší challenge vynecháme).
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete až 3 projekty.
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 29. 7. 2015 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 300 Kč


Těším se na vaše krásné projekty!

3 komentáře:

  1. To je nádherné - toto mohu jen obdivovat a závidět, že tak někdo umí krásně vyrobit a razítka vybarvit. Snad se k tomu časem taky nějak dopracuju (až postupně nastřádám hromady a hromady materiálu, který budu určitě nutně potřebovat :-D :-D ) Verča S.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta přáníčka jsou parádní...zrovna teď ulítávám na těch perforovaných vyřezávacích šablonách a tohle mě zase motivuje, pořídit si nějakou další :-) A jsem pěkně zvědavá, kdo zvolí, jakou "Timíkovinu" :-)

    OdpovědětVymazat