pátek 2. října 2015

PROJECT LIFE S MARKÉTOU... KARLOVY VARY PODRUHÉ

Jak jsem slíbila, dnes na vás čeká náš karlovarský festivalový víkend zpracovaný v PL albu.  Je to vždycky oříšek, když se dělá minialbum nebo dovolenkový deník, kde už je všechno zpracováno a zaznamenáno, jak to vlastně zakomponovat do PL. Já většinou do projektu vyberu už jen ty nejdůležitější události a stačí mi jedna dvoustrana.


Jeden celý večer jsem seděla nad fotkami a mou "malou" :-)) sbírkou PL kartiček a nemohla vybrat žádné vhodné. Pak jsem je všechny uklidila a sáhla po bílé a černé čtvrtce. Vlastně mě inspirovalo předchozí minialbum a pokračovala jsem ve stejném duchu - kombinace černé a zlaté.


Jako úvodní jsem opět použila kartičku s vyříznutým oficiálním logem festivalu.


Kartičky jsou  ze čtvrtky Keaykolour mistral v odstínu měsíční svit a lehce se třpytí. Všechny jsou podložené černou čtvrtkou. Takže všechny mají černý rámeček a celá dvoustrana je díky tomu pěkně sladěná.


Snažila jsem se použít artefakty, co mi zbyly. Takže jsem uplatnila placky i motýlky, co se rozdávaly na kolonádě.


Použila jsem i černé a zlaté výřezy, co už jsem měla nachystané do minilaba.


No a Richard Gere samozřejmě nemohl chybět ani v PL :-)


Dlouho jsem zvažovala, jestli text na kartičky netisknout na tiskárně. Když jsem totiž měla nalepené fotky, bála jsem se, že si to svým písmem zkazím. Ale pak jsem si řekla, že je to prostě moje PL a píšu jak píšu, tak jsem zase psala :-)


Moje oblíbená :-)


Po dlouhé době jsem zase udělala velkou koláž s fotkami z aplikace Instaweather, kde všude jsme byly. A dala jsem ji jak jinak do filmového rámečku :-)


Nalepit tento týden mi šlo pěkně od ruky, nejhorší bylo jako vždy to celé vymyslet. Ale s výsledkem jsem moc spokojená a nejlepší na tom je, že díky PL i mini můžu být zase ve Varech, kdykoli si vzpomenu :-)


A co vy, jak řešíte v PL to, co už máte jednou nalepeno třeba v deníku ??

Těším se na odpovědi a za 14 dní zase na lepenou !!! :-)


6 komentářů:

  1. krásné, Markét! já to tentokrát řešila tak, že jsem se snažila vybrat jiné fotky, ale je pravda, že pár se mi zdvojilo nějak samo .... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Markét super! Také jsem uvažovala jak to udělat, když mám z dovolené už hotový deník (Snap 6x8) a nakonec jsem také do PL vybrala jen pár fotek a udělala takový souhrn z celé dovči. :-) Máš to moc krásné, pěkné detaily a moc se mi líbí ta velká koláž!

    OdpovědětVymazat
  3. No ženo, asi mi to naskenuj a já si to dám rovnou do alba, neudělala bych to lépe :-) Luxusní!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhledna Diana, tam musíme jet! Ale co se mi líbí nejvíc, je ta červená rtěnka a fotka s ní. Taková femme fatale, Markét, to bys měla nosi i do krámu pro rohlíky :-) Dělám zrovna Snap z dovolené a asi do normálního alba taky vyberu pár zásadních fotek, anebo třeba ty instagramové... Každopádně, jako vždy, díky za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Markét supr! Je vidět, že jste si to řádně užily a moc vám to slušelo....krásné vzpomínky!

    OdpovědětVymazat