středa 22. června 2016

DIY TUTORIÁL... Svatební přání, trochu netradičně

Pro dnešní inspiračně-návodný článek jsem zvolila téma, které je v tomto čase velmi aktuální. A to téma svatební. Pro jeho výrobu jsem zvolila ne zcela tradiční barvy a ne zcela tradiční vzor :-) Posuďte sami, jestli se mi podařilo vytvořit zajímavé svatební přání. Zvu vás k jeho výrobě krok za krokem.



Nejprve si vyrobte podklad pro přání. Já jsem použila akvarelový papír s rezistentním tiskem od firmy Prima Marketing. Je naprosto fantastický. Je na něm již předtištěný vzor a na vás je jen si jej "vybarvit" podle vaší vlastní fantazie.


Nejprve si místo, které budete vybarvovat navlhčete pomocí čisté vody a čistého měkkého štětce. Poté naberte malé množství barvy a zlehka vybarvujte. Barva se bude hodně rozpíjet. Proto volte raději menší množství barvy a pokud bude odstín málo sytý, postup opakujte.


Stejným způsobem vybarvěte celý papír.


Protože na mém papíře je vzor květin a čmeláků, zvolila jsem jako zdobení hexagonové výseky ze zlaté kovové folie. Na vyříznutí jsem použila kovovou šablonu a vyřezávací strojek Big Shot.


Hlavním motivem jsou snoubenci, kteří jsou ztvárněni kartonovými výseky. Výseky nalepte na černou podkladovou čtvrtku a celou tuto kompozici vložte do kartonového "polaroidového" rámečku. Vše slepte k sobě.


Nyní stačí doladit kompozici vhodnými doplňky, seskládat na podkladový papír a nalepit na přáníčkový základ.


A netradiční přání ke svatbě je hotové.



Tak co, zkusíte si to také? Určitě nám pak dejte vědět jak se vám dařilo. Svá dílka můžete nahrát do naší Pinterestové galerie

2 komentáře:

  1. Ilonko, už z náhledu jsem poznala Tvůj styl. :-) Nikdy by mě nenapadlo použít na svatební přání černou barvu. :-) Chyba! Přáníčku ta černá moc sluší....vypadá to skvostně. Opravdu se Ti povedlo vytvořit hodně zajímavé přání.

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko perfektní ! Já si říkala jak ty vybarvovací papíry použít a tobě se to povedlo tak hezky :-)

    OdpovědětVymazat