čtvrtek 2. června 2016

INSPIRACE...... "Hello Miami" layout

Pred pár dňami som si objednala cez e-shop novú kolekciu papierov a ozdôb od Simple Stories - You are here. Mala som ju už dlhšie vyhliadnutú, ale až teraz prišiel ten správny čas na jej zakúpenie. Celá kolekcia je taká letná, cestovateľská a to mi padlo vhod. Rozhodla som sa že vytvorím stránku a nazvala som ju "Hello Miami", ale o tom až za chvíľku.


Ako základ som si vybrala čierno-bielu stránku "Paradise" , ktorú som trošku oživila pomocou Gelatos farieb snažila som sa použiť farby, ktoré boli na jednotlivých doplnkoch, ktoré som použila, aby všetko spolu ladilo.


Hlavným motívom stránky, je vlastnoručne vyrezaný nápis MIAMI. A prečo Miami??? Pretože som použila fotku mňa s priateľom, ktorá vznikla pred 3 rokmi práve v Miami, kde sme boli na dovolenke. 
Jednotlivé písmená som si predkreslila a vyrezala z bieleho papiera, následne ich podlepila vzorovými kartičkami zo Sn@p packu , písmenko A som podlepila spomínanou fotkou.



Stránku som doplnila transparentnými samolepkami a ozdobnými svorkami, tým že je všetko z jednej kolekcie tak som nemala problém či to bude k sebe ladiť. Finálnym doplnkom na stránke bolo vyšívanie. Nápis "HELLO WE ARE HERE"som vytvorila z písmenok, ktoré som si obkreslila na jenu z kartičiek, vystrihla a nakoniec obšila bielou niťou.


A stránka bola hotová.
Ako sa Vám páči??? Na mňa dýchlo leto a spomienky na úžasné miesto, ktoré sme mali možnosť navštíviť a stráviť tam nezabudnuteľné chvíle.

Ďakujem za Váš čas. Želám vám krásny deň.

16 komentářů:

  1. juuu, Ivi, to je krásná stránka! vyřezávání těch písmenek musela být pěkná piplačka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Diiiki Jani 😊 no to byla piplacka ale je to radost ked uz je to hotove :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, paráda, máš to krásne zladené! A to vyšívanie ... palec hore! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Mě se tak líbí layouty s velkými písmeny - a ten Tvůj Ivi je boží. Hned bych si to "Pintla", kdyby to šlo:)). Ta kolekce se mi líbí čím dál víc,.. nápis aquaLAND moravia bude taky dobrý ne?:))) Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, pinovat můžeš téměř odkudkoli, používám Pin It Button (stahuje se a instaluje do prohlížeče) nebo se dá v případě nouze zkopírovat a pinovat webová adresa obrázku. Ale to tlačítko je mnohem pohodlnější.

      Vymazat
    2. Anicko diiiki moc som rada ze se stranka libi :-)

      Vymazat
  6. Wauu, teda Ivčo to je boží stránka. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádne ! milujem takéto nápisy a čím väčšia piplačka tým väčšia radosť po dokončení :-) tá fotka v písmenku je super nápad.

    OdpovědětVymazat
  8. Parádne ! milujem takéto nápisy a čím väčšia piplačka tým väčšia radosť po dokončení :-) tá fotka v písmenku je super nápad.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná stránka ... vyřezávání, vyšívání, paráda ...

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Tolik nápadů na jednom místě! Tenhle layout je absolutně TOP :o)

    OdpovědětVymazat