úterý 7. června 2016

INSPIRACE... Pampeliškový layout

Tak jsem se konečně dočkala. Dcera má lehce přes tři roky a u nás nastalo princeznovské období se vším všudy. Ve skříni vládne růžová a fialková, nehtíky musíme sem tam "šmrncnout" lakem a nej hitem je princeznovský závoj až na zem, co babička spíchla ze staré záclony. Tím pádem nemůžeme minout ani rozkvetlé pampelišky a na každé procházce poctivě pleteme aspoň malý věneček. Princeznovské fotky samozřejmě nemůžou chybět ani v albu a ty pampeliškové přímo volají po nalepení stránky...


 Po nějaké době jsem zase zabrousila do Mixed Media a podklad stránky jsem pěkně natřela strukturovací pastou, přestříkala spreji a potiskla několika pozaďovými razítky. Podklad pod fotky jsem nalepila z neutrálních papírů z kolekce I AM od Simple Stories, z washi pásek ze stejné kolekce a na oživení nalepila i pár pruhů zlaté metalické pásky.


U fotek jsem stále váhala, kterou vybrat a protože jsme se nedokázal rozhodnout, nalepila jsem rovnou tři menší.


Papírové pampelišky ve svých květinových zásobách nemám, ale žluté gardénie stránku také nádherně prozáří a layout díky nim zase tolik "nenakyne".


Pampeliškový layout jsem nemohla jen tak odbýt "thickerskovým" nebo dřevěným anglickým nápisem. A tak jsem sáhla po krásně velkých písmenkových abecedách Quinn's od Lawn Fawn a nápis si natiskla sama. Část textu jsem vybarvila pomocí vodního štětce barvou z distress inkoustů, část jsem natiskla abecedou Violet's a přidala i nápis složený z jednoduché bílé pěnové abecedy.


Pomyslnou závěrečnou tečkou jsou červené enamelky, které mátově-žluté stránce dodají patřičný kontrast.


Žlutá pampelišková stránka prozářila celé album a já se k ní teď při listování pořád a pořád vracím. Už z ní na mě dýchá blížící se léto.

Přeji krásné poslední jarní dny!

5 komentářů:

  1. Skvělá jarní stránka, krásné detaily, písmo je super. Princezna je nádherná. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta stránka je opravdu nádherně veselá! A naprosto chápu, že jsi se neuměla rozhodnout, kterou fotku - Princezna je úžasná! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jito, to je neuveritelne uzasna stranka!!!!! zive si pamatuji, jak jsme se loni o zavoji bavily a vida, uz je to tady ... ty holky rostou! jinak te musim upozornit, ze je to dlouhe obdobi, saty, zavoje se u nas vydatne drzi :D

    OdpovědětVymazat