pondělí 27. června 2016

INSPIRACE... Přáníčko Prima Marketing / Tales of You & Me

Když jde o "vintage", tak já u toho musím být. Chladnou mě tedy nenechala ani novinková kolekce od Prima Marketing - Tales of You & Me. Nejde snad ani tak o ty papíry, ale milion a jeden doplněk, ať už jsou to dřevěné ozdoby nebo papírové výseky. Ostatně ty z vás, které byly v dubnu v Liberci, už měly šanci si s nimi zatvořit, takže ví, o čem mluvím. Každopádně, pro ty, které s námi nebyly, jsem připravila malou přáníčkovou inspiraci.


Přáníčko, které jsem vyráběla, mělo být blahopřáním pro maminku - šikovnou švadlenku. Využila jsem proto chipboard "manekýnky", který je ale příliš velký na klasické čtvercové nebo A6 přáníčkové základy, a tak jsem po nějaké době zase sáhla po formátu "tall".


Podkladový papír jsem pořádně okousala "paper distresserem" alias ničičem papíru. Druhý papír jsem dokonce normálně utrhla. Když vintage, tak pořádně! :-) A z třetího jsem vyřízla rámček na Big Shotu. Všechny kousky jsem po obvodech ještě malinko opatinovala Distress Inkoustem (odstín Fryed Burlap).


Mezi jednotlivé vrstvy papírů jsem vložila papírovou krajku a poté papírové výseky. I když bych si je nejradši šetřila do konce života, vyplatilo se s nimi vůbec nešetřit. Prostě čím víc jsem jich použila, tím lépe to vypadalo... :-)


 Chipboard manekýnky jsem připevnila lepidlem Glossy Accents a přidala papírovou magnólii, kterou jsem otupovala Distress Inkoustem ve stejném odstínu, jako papír.


Do spodní části přáníčk jsem přilepila samolepicí krajku a razítkem od KETA natiskla nápis blahopřání. I když Distress Inkoust obvykle na tisknutí nápisů nepoužívám, v tomhle případě ladil nejlépe, a tak jsem do toho šla.


Na konec dostalo přáníčko také pár perliček. A bylo hotovo. Většinu práce za mě odvedly výseky, až jsem si připadal malinko provinile...nebo vlastně ani ne! :-)

A co vy, milovnice vintage, už máte tuhle sadu?

Prima náladu a spoustu nápadů přeje

3 komentáře:

  1. veľmi krásna pohľadnica...je veľmi pekne farebne zladená ...radosť dostať takýto darček :)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi krásna pohľadnica...je veľmi pekne farebne zladená ...radosť dostať takýto darček :)

    OdpovědětVymazat