pátek 3. června 2016

PROJECT LIFE S DIANOU... Nákupy v Drážďanech a náš týden po Liberci

Vrácena z dovolené, kterou mám tímto za sebou a teď už budu všem jen závidět, zalapala jsem po dechu, když jsem se podívala na kalendář a zjistila, že v pátek vám mám ukazovat Project Life. Chvíli jsem přemýšlela, zda scrapovat moře a čerstvé zážitky, ale fotek i vzpomínek je tolik, že to bude chtít náležitou přípravu. A tak jsem nahlédla do alba a zjistila jsem, že v něm stále ještě existují týdny, které jste neviděli. Tak se na ně pojďte podívat se mnou...


Nejprve vás zvu na náš výlet do Drážďan. Už vloni na podzim jsem tam jela nakupovat s kamarádkou do obchodu Primark. V březnu bylo potřeba přichystat šatník na jarní sezónu, a tak jsme vyjeli zase. Tentokrát to ale byla spíš pánská jízda, protože se mnou jeli 3 kluci a Honzova maminka. Vznikla z něj tahle dvoustrana...


Třicítková stránka už se účastnila jedné z challenge, tak se dnes budeme věnovat té dělené. Papíry, které jsme si nařezala na kartičky jsem dozdobila následujícím:

Thickers samolepící písmenka ("thickersky") - Iguana
samolepky od Heidy Swapp - nápisy
samolepky od Simple Stories - Carpe Diem - Icon Stickers


A protože design papírů byl už tak dost divoký, natiskla jsem si journaling na klasickou A4, nastříhala na proužky a nalepila na kartičky



 Ale jinak musím poznamenat, že vzít si s sebou na nákupy partu kluků není vůbec špatný. Rozhodně vám vždycky řeknou popravdě, jestli vám to sluší a jste sexy nebo vypadáte jak Michellin. A já měla poradce rovnou 3, takže na jaře a v létě buduv tom, co mi vybrali stoprocentně lámat mužská srdce celé Praze :-D


Kromě Primarku jsem si i prošli město (já už v něm byla tolikrát, že už jsem tam jako doma) a užili se i i trochu kultury. To na fotce je známá galerie Zwinger, kam se nepouštějte, jestli nemáte rádi obrazy, protože jich jsou tu nejmíň 3 obrovská patra... :-)


Tak tolik moje reportáž z Drážďan a přesuneme se plynule na konec dubna...


Týdny na jaře se počítají na ty "před Libercem" a po něm. Tak vám ukážu, jak vypadal ten těsně po příjezdu z víkendu plného scrapování. Jestli jste si mysleli, že se u nás odpočívalo, tak to ani omylem.


Ale pěkně od začátku. Týden č.16 je vlastně č.17, chybička se vloudila a já už se chystám fotku vytisknout znovu, abych si chybu netahla dál. Počasí bylo vskutku aprílové, začátkem týdne byly teploty kolem 15°C a my - protože pokukujeme po bydlení - jsme v těch nečasech běhaly mezi rozestavěnými paneláky. I v téhle zimě a plískanici ale venku přežívaly krásné narcisy, a tak jsme přežili i my... :-)


Kromě toho jsme hned v pondělí byli v divadle na představení Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. Na celém představením byli nejlepší dva hormoni, kteří vysvětlovali rozdíly mezi jednotlivými pohlavími, jinak to byla taková klasika, kdo viděl Cavemana, už ho tohle příliš nedojme. Nápis jsem naembossovala na vellum pomocí písmenkové abecedy a černým embossovacím práškem.



Další dny už se ale počasí chovalo spořádaně a my jsme si o víkendu střihli orientační běh chemiků v Kunratickém lese. Co kluci měli v nohách, já jsem doháněla u otázek, ale ty byly vážně tak zapeklité, že jsme museli běžet vážně rychle, abychom dosáhli na 7. místo! A to jsem prosím studentka s červeným diplomem... :-)



Vellum se mi hodilo i do velké kapsičky, do které jsem umístila fotku rozkvetlé třešně. Ozdobila jsem jí průhlednými srdíčky ze sady Clear Stickers od KAISERCRAFT  a chipboardem z kolekce Chalkboard od MAMBI


Na konci týdne jsem také byla navštívit kamarádku a její holčičky do Říčan. Fotky malých princezen a rozkvetlého stromu jsem ozdobila pouze průhlednou samolepkou ze stejné kolekce, jako jsou srdíčka. 

A pokud se vám líbí font, tak tenhle umí česky, jmenuje se DJB All Cool Chicks a stáhnout si ho můžete zdarma TADY

A to je ode mě pro dnešek vše. Příště už na dovolené nebudu a moc se těším, až vám ukážu nové a aktuální stránky. Světe div se, i přes týdenní výpadek mám skluz jen 4 týdny, tak teď jen, aby se nezvětšoval... :-)

Ať je i váš lajf jeden velký projekt Vám přeje

3 komentáře:

  1. jeee, ta Drážďanská je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Divadlo bylo bozi,ale s Cavemanem mas pravdu. Krasne stranky, ovsem ta Drazdanska je TOP.

    OdpovědětVymazat
  3. Drážďanská stránka je super! a pre mňa hneď 2 inšpirácie - už dlho rozmýšľam, že by som sa rada pozrela do Dráždaň :-)

    OdpovědětVymazat