čtvrtek 16. června 2016

ZAUJALO NÁS...Úlovky z Pinterestu

I květnu nám to nedalo a musely jsme nahlédnout do naší Pinterestové galerie na vaše projekty inspirované našimi stránkami, návody a materiálem. A jestli jsme vás dubnu chválily, tak v květnu musíme dvojnásob, protože zhruba dvojitá porce (především) přáníček nám zaplnila nástěnku. A my z nich dnes vybereme ty, které nás zaujaly nejvíce.



Nástěnka slouží ke sdílení vašich projektů inspirovaných návody na našem blogu nebo vyrobených z materiálů zakoupených v našem e-shopu www.prettypapers.cz. Pokud chcete na nástěnku přidat fotku, je potřeba nás kontaktovat a požádat o pozvánku. Buď přímo zprávou na Pinterestu, nebo e-mailem na info@prettypapers.cz
Z nahraných pinů čas od času vybereme ty nej a odměníme je poukazem na nákup u Pretty Papers.


Dnešní várku měla na starost DIANKA:

Jako první bych ráda ocenila přáníčka Janky S., nezávisle na sobě se mi líbila všechna tři přáníčka a po chvíli mi došlo, že budou zřejmě mít i stejnou majitelku. Janky styl je minimalistický, a to já vždy obdivuji, protože je to přímý protiklad tomu, co obvykle vzniká pod rukama mně... :-)




Druhé přání je pro maminku a mě hodně zaujala vyřezávací šablona věnce. Poslední dobou na nich hodně "ujíždím" a tahle by mohla rozšířit mou sbírku. Takže děkuji autorce Marii M. za inspiraci a už se může začít těšit na odměnu... :-) A jako bonus přidávám i druhé přáníčko od Marušky, tentokrát svatební.



Poslední přáníčko je od autorky, která si na Pinterestu říká Sarkeza P. Paper Smootches miluju a vždycky mě hrozně baví. Stejně tak jako razítko pejsků, které autorka použila na druhém přáníčko. Za zvednutí nálady jí tímto děkuji a odměna je jistá! :-)



Děkujeme, za všechny příspěvky a pokud i vy chcete soutěžit, stačí vložit projekt inspirovaný naším blogem nebo vytvořený z materiálu Pretty papers na naši  Pinterestovou nástěnku.

Těšíme se na každý "pin"!

1 komentář: