středa 20. července 2016

INSPIRACE... Prianie s vtáčikom

Mám svoje obľúbené kolekcie a papiere, ktoré som schopná si časom dokúpiť aj päť krát. Medzi tieto papiere jednoznačne patrí aj papier Camille z kolekcie Mademoiselle od UHK Gallery. Má krásny jemný motív drobných kvietkov v mojich obľúbených farbách. Spravila som z neho už niekoľko prianí a naposledy som spravila romantické prianie s vtáčikom.


Myslím, že niekedy na vytvorenie priania netreba veľa. Z papiera Camille som spravila dve základné vrstvy, na ktoré som vystrihla obrázok z papiera Beatrice z rovnakej kolekcie. Na ozdobenie som zvolila lepenkové chipboardy vtáčika a listov od Wycinanka a papierové kvety. Aby som zjemnila farbu kvetov jemne som ich pretrela bielym gessom. 


Dolepila som pár samolepiacich perličiek a na koniec som pridala drobné hniezdočko z drôtu a perličiek, ktoré som si urobila sama:


Prianie som orámovala strieborným gélovým perom a jemne pofŕkala bielou farbou:



Jemné romantické prianie je hotové:


Prajem krásny deň

5 komentářů:

  1. Úžasně elegantní přání. Nádherně sladěné!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Danielka, obvykle nie som až takto "romantická", ale táto pohľadnica je super (mimochodom, stále premýšľam, prečo aj takýmto blahoželaniam hovoríme doma "pohľadnica"? Mám o význame tohoto slova inú predstavu, ale to bude asi tou dlhou dobou, čo som z domova preč :-) ). A to hniezdo? Majsterštik! Ty vždy potešíš oko! :-)

    OdpovědětVymazat