čtvrtek 18. srpna 2016

INSPIRACE... LAYOUT "PRINCESS"

V posledních pár dnech se opravdu překonávám. Na stará kolena jsem začla scrapovat. Opravdově scrapovat :-) Mám tím na mysli velké třicítkové stránky. Začlo to nenápadně - měla jsem plán, že svůj Project Life doplním o velké stránky, které budou rozdělovat měsíce. Nedělám PL po týdnech, ale po měsících. Přineslo mi to osvobození a novou chuť do tvoření. Opět jsem sepsala román, haha, takže klidně koukejte jen na obrázky :-)



Zpět k mému plánu - "hlavní fotky měsíce" za poslední dva roky si hezky hověly ve svých kapsách a čekaly, až je někdy scrapnu. "Někdy" ale znamenalo hodně neurčitý termín, protože jsem si sebe neuměla představit, jak dělám velký layout. Já!!! Plán jsem ale každopádně měla :-) V listopadu jsem se konečně hecla a udělala svou první stránku... a pak už zase bohužel nebyl čas. Jenže takhle by to nešlo! Přehodnotila jsem priority a prostě jsem si v rámci pracovní doby ten čas našla. Sen, že jo? :-))) Takže si teď po odpoledních scrapuju a doháním skluz. Po lednové a narozeninové stránce následuje stránka princeznovská...


Fotka je opět z narozenin, ale z loňských, kdy Emičce bylo pět let. Ten den si oblékla šaty, nasadila korunu a nechala se obskakovat :-) Na stránku jsem použila kolekci Enchanted od Simple Stories. Moc se mi líbila modrá pruhovaná čtvrtka ze Simple Kitu a měla jsem v plánu ji použít. Jenže její druhá strana je tak dokonale "princeznovská", plná korunek a vypadá jako polstrování nějakého královského křesla nebo postele, že jsem ji prostě musela použít :-) Korunky jsem doplnila hvězdičkami, protože ty u mě nesmí nikdy chybět :-) Nepoužila jsem texturovací pastu, protože tam mi vždycky vadí, že není dokonale bílá, ale místo toho jsem zkusila hustou bílou akrylovou barvu a to se povedlo na jedničku. Sbohem pasty... Některé hvězdičky jsem obtáhla černým fixem. Bohužel mám pocit, že hvězdičky vytvořily s korunkami trochu nepřehledný vzor, ale co už. Příště musím dát větší pozor a šablonu lépe umístit.


Vrstvení papírů pod fotku bylo z celého procesu to nejhorší. Špatně jsem začla, podlepila jsem fotku nevhodným papírem a pak jsem se s tím neuvěřitelně dlouho trápila. Trvalo mi více než hodinu, než jsem se rozhodla papír odtrhnout, fotku oříznout (jako na co jsem myslela, když jsem ji vytiskla tak, že přes půl fotky bylo křeslo????) a začít znovu. Pak už to šlo ale jako po másle. A byl to první layout, který se mi podařilo dokončit na jeden zátah! Jednotlivé vrstvy papíru jsem obtáhla černým fixem a to bylo to pravé ořechové :-) 


A tady už ji máte, princeznu moji :-)


Protilehlá stránka už je klasická PL kapsa, které vévodí naše obézní Hello Kitty... Kartičky i doplňky jsou také z kolekce Enchanted od Simple Stories.




Moc děkuji za přečtení a brzy naviděnou! Mějte prima den!

16 komentářů:

  1. Parádní! A pak, že modrá není pro holky! Moc se mi líbí, jak Ti to celé spolu ladí ... kochám se :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Didi tak to je naprosto boziii.Krasne zladene moc se mi libi tvoje stranky 😉tesim sa na dalsie

    OdpovědětVymazat
  3. Supééér a musela jsem se smát s vytištěným křeslem přes půl fotky :-D (takové fotky dobře znám). A děkuji za inspiraci. Mám od tebe z této princeznovské kolekce různé papíry a samolepky, takže bych se taky odhodlala a konečně je použila? (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Didi, také se mi Tvé stránky moc líbí, tak se pěkně překonávej dál a trošku rychleji, ať jich je více ... super ...

    OdpovědětVymazat
  5. krásny layot, velmi sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  6. Didi nádherná stránka a hvězdičky tam skvěle sedí, vůbec se to netluče ! Naopak dodávají ten pravý princeznovský až kouzelnický nádech :-) Krásné to máš, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné!!! Miluji tvůj styl psaní Didi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naše spisovatelka. Hlavně že si ve škole nechávala vypracovat slohové práce od cizích :-) :-) :-)

      Vymazat
  8. Skvělá stránka Didi. Ta modrá je taková noblesní, k princezně Emičce sedí.

    OdpovědětVymazat
  9. Perfektní! Pro mě jsou tricitkove stránky pořád velkou vyzvou. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná stsránka. Modrá je zajímavá volba pro princeznovský styl, ale krásně to sedí. a ty hvězdičky to jen podtrhují.

    OdpovědětVymazat
  11. nádhera!! já tě úplně "při tom boji" vidím, soucítím s tebou, ale moc fandím! jde ti to báječně, jen tak dál!!

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu pěkné počtení a pokoukání,šikulička Didi

    OdpovědětVymazat
  13. Obojí je SUPER! A úplně nejvíc mě na Tvých článcích baví to povídání kolem :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Pozrela som si všetky 30 tky a čím dalej tým krajšie a vydarenejšie 🌸 super 👍

    OdpovědětVymazat