čtvrtek 25. srpna 2016

ZAUJALO NÁS... Úlovky z Pinterestu

Aj napriek tomu, že leto je  v plnom prúde a veľa z Nás trávi čas na dovolenkách a prázdninách našli ste si čas aj na tvorenie a zaplnili opäť Našu pinterestovú nástenku Vašimi dielami. A kto sa nebojí pochváliť svojim výtvorom ten bude odmenený :) poďte sa pozrieť kto Nás zaujal najviac.




Nástenka slúži k zdieľaniu Vašich projektov inšpirovaných návodmi na Našom blogu alebo vyrobených z materiálov zakúpených v Našom e-shope www.prettypapers.cz. Pokiaľ chcete na nástenku pridať fotku je potrebné Nás kontaktovať a požiadať o pozvánku. Buď priamo správou na Pintereste alebo e-mailom na info@prettypapers.cz. Z nahraných pinov čas od času vyberieme tie naj a odmeňujeme ich poukazom na nákup v Pretty Papers.

DNEŠNÚ VÁRKU MALA NA STAROSTI IVKA:

Ako prvú by som rada ocenila stránku/layout ktorý vytvorila Anna Sally. Som veľmi rada, že vidím medzi tými všetkými prianiami aj stránku. (Nie, že by som mala niečo proti prianiam :) viem, že je s nimi menej práce ako s veľkou stránkou)  páči sa mi tá hviezdička inšpirovaná Jitkou,farebná kombinácia a princezná je rozkošná.

Verím, že tých stránok od Vás časom uvidíme viac ;)


Druhú v poradí by som rada ocenila Martinu Polákovú, jej priania s narodeninovými mačkami od Penny Black nemajú chybu. Veľmi sa mi páčia tie farebné kombinácie, jemné farby. Neviem si vybrať, ktorá farebná kombinácia sa mi páči najviac, ale určite by urobilo radosť každé jedno :)


A poslednú, ktorú by som rada ocenila v tomto príspevku je Lucia Pospíšilová za jej detské priania, ktoré sú rozkošné a milé. Na prvom prianí sa mi páči detail s pierkami a na druhom mackovia na pozadí, ale obidve sú krásne a určite urobia radosť.



Ďakujeme za Vaše príspevky s ktorými sa  s Nami radi podelíte. 
Netreba sa báť, stačí vložiť projekt  inšpirovaný Našim blogom , alebo vytvorený z materiálu Pretty Papers na pinterestovú nástenku a aj vy môžete byť nabudúce medzi tromi ocenenými.

Tešíme sa na Vaše výtvory !!

5 komentářů:

  1. Nechci být Ivi hnidopich, ale s přáním je někdy více práce než se stránkou :-P To víš branim všechny z oblasti cardmaking :-D Každopádně super výběr a oceněným moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri ale jooo jasne ja suhlasim že s pranim je nekdy vice prace jak se strankou ale jinak diiiki 😉😃

      Vymazat
    2. Teri ale jooo jasne ja suhlasim že s pranim je nekdy vice prace jak se strankou ale jinak diiiki 😉😃

      Vymazat
    3. B-) já vždy Ivi skalním hlavu před tím, jak si dokážete poradit s velkým prostorem... Takže za mě určitě úcta!!!

      Vymazat
  2. A já moc děkuju!:)Třásničky mě hodně nadchly....i díky Tvému velkému srdci Ivy. Na to se ještě chystám. Anička

    OdpovědětVymazat