středa 23. listopadu 2016

DIY TUTORIÁL... FOIL STICKERS

V jednom z posledných balíčkov som si Našla od Didi malé prekvapenie. K mojim objednávkam mi pribalila Stickers foil Kit od Heidi Swapp. Chvíľku som nevedela čo to vlastne je a ako to funguje. Najprv som si myslela, že sú to klasické samolepkové nápisy, ale po podrobnejšom preskúmaní som zistila, že to nie sú len také "obyčajné" samolepky. Tak som sa rozhodla, že ich vyskúšam a podelím sa s Vami o ukážku ako tento "malý zázrak" funguje.


Balenie obsahuje 20 ks samolepiek a jeden arch zlatej fólie. (Každé samostatne zabalené.)
Dovolím si upozorniť na opatrné vyberanie fólie z obalu. Fólia je jemná a treba dávať pozor aby sa neotlačila/nepretrhla.


Každá samolepka má na sebe vrchnú časť, ktorú treba pred aplikovaním fólie odstrániť.


Fóliu nanesieme priamo na samolepku. Tu by som možno odporúčala si z fólie odstrihnúť potrebný veľký kus. Ja som ju aplikovala priamo nič som nestrihala. Ospravedlňujem sa za kvalitu fotky, ale tú zlatú zachytiť je fakt problém :)


Nanesenie fólie je jednoduché, netreba k tomu žiadny špeciálny nástroj. Stačí ak fóliu pritlačíme na samolepku prstami, ja som si pre lepšie uhladenie fólie vzala na pomoc knihársku kosť. Na tento účel určite poslúži napr. aj drevená "nanuková" palička.

Následne som fóliu zo samolepky opatrne stiahla dole. Vďaka vrchnej lepiacej časti sa fólia pekne uchytí na samolepke.

A takto už vyzerajú samolepky vo finálnej podobe po aplikácii fólie. Za mňa môžem jednoznačne odporučiť, je to jednoduché a pritom efektné. Po prvej samolepke sa mi to tak zapáčilo, že som to musela skúšať ďalej a ďalej :-)


A aby som Vám ukázala výsledný produkt priamo v akcii :-) vytvorila som jednu rýchlu stránku, kde som použila tieto vlastnoručne dotvorené samolepky.


Samolepku som si trošku upravila. Pôvodne to bol nápis "MYheart". Jednoducho som nožničkami "MY" odstrihla a tak vzniklo len heart.


Čo poviete?? Nie sú tie samolepky perfektné??
Ja ďakujem Didi za darček vďaka ktorému som si mohla vyskúšať a vytvoriť zase niečo nové.
Jednoznačne odporúčam, ich využitie je univerzálne či už na stránky, priania alebo do PL albumu.
Dajte vedieť kam by ste ich použili vy???

Pekný jesenný deň Vám želám.

5 komentářů: