pondělí 21. listopadu 2016

INŠPIRÁCIA... LAYOUT LÁSKA

Láska má mnoho podôb a jednou z najkrajších a najhlbších je láska medzi matkou a dieťaťom. Moja Alica je pre mňa najväčšou láskou a som šťastná, že túto lásku poznám a mám. 


Fotka, ktorá je na mojom novom layoute vznikla v jeden letný deň, keď sme si spolu nalakovali nechty (cez prázdniny to má dovolené :) ), ležali sme na posteli, rozprávali sme sa a smiali a pri tom sme sa fotili. Moja ruka v jej ruke, jej ruka v mojej, a naše ruky spolu. Fotka je síce len z mobilu, ale ja ju mám veľmi rada, je to momentka ktorá ma vie hneď preniesť do tej chvíle. Chcela som z nej spraviť aj layout a jediné, čo som mala jasné bolo, že by mal byť v štýle clean and simple. A keď mi prišila domov v balíčku kolekcia Posh od Simple Stories a ja som si pozrela jej papiere, bolo jasné, že prišiel jej čas. 


Okamžite mi padol do oka krásny ružový papier Choose to shine, z ktorého som vyrezala obdĺžnik pod fotku a skombinovala som ju s pergamenovým papierom. Na podklad som použila biely papier, ktorý som jemne nafarbila ružovou a žltou kriedou na papier. Fotku som ozdobila nálepkami z kolekcie Posh a So Fancy, ako nápis som zvolila lepenkový výrez od Wycinanka.


Z papiera Choose to shine som vyrezala trojuholníky, ktoré som dala do dvoch rohov layoutu. Pridala som ešte kartónové nálepky od Becky Higgins, pár kvapiek Glossy Accent a zlaté flitre.


Moja predstava bola splnená - layout v štýle clean and simple s fotkou o láske:


Prajem krásny deň

5 komentářů:

  1. Dani, nádherný layout! Myslím, že skvěle umocňuje překrásnou fotku. A máš úplnou pravdu, tahle výjimečná fotka si svůj layout naprosto zaslouží!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera ! Jemná, čistá a všeříkající stránka ! Fakt jak pohlazení :-)

    OdpovědětVymazat