sobota 5. listopadu 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU.. LIBERECKÝ SRAZ V PL

Jsem aktuální!!! Ano! Ale neděste se, nemusíte závidět, skluz mám pořád stejný, jen jsem přijela tak plná dojmů z libereckého srazu, že jsem si ho prostě rovnou nalepila :-)


A jak jsme se tam měly ? No báječně ! Posuďte samy :-)


Víkend byl prodloužený a tak byla spousta času a tvořit se mohlo pěkně v poklidu. Použila jsem svou oblíbenou kapsu na PL. 4 malé a jedna velká kapsa.


Kdo používáte na kolážováni PicMonkey - jsou tam nové filtry semolepkami. Dlouho jsem tam nebyla, tak jsem byla moc příjemně překvapená a hned jedny vyzkoušela. Jsou to listy kolem fotky. Dají se krásně navrstvit a obarvit - za mě super, určitě doporučuju vyzkoušet.



Kartičky jsem si tématicky rozdělila, abych shrnula, co všechno se v Liberci dělo. Samozřejmě se tvořilo - stránky, přáníčka, kamínky a krabička - rámeček.



Jak už jste u mě viděly několikrát, začala jsem na psaní textů používat kombinaci tiskárny a plotru. A protože je podzim a všude byla spousta spadaného listí, byly i listy hlavním motivem mé stránky. A to jak na zdobení, tak i na texty.



Workshopy byly tak úžasné, že mě moc mrzelo, že jsme si všechny nemohla vyzkoušet - hlavně stránku s Irčou a přáníčka s Didi. Ale sobotní večer na mě přišla tvořivá chuť a do brzkého rána jsem přáníčkovala jak divá :-)


No a protože ta tvořivá chuť mě neopustila ani po příjezdu, střihla jsem si jednu 30´stránku doma. Malování na kamínky s Ilonkou bylo totiž absolutně úžasné a já s ním strávila celé dopoledne. A co se při tom stalo ???  Hned v pátek jsem si vyhlídla na malování jeden kamínek. Celý víkend jsem ho měla na stole a těšila se. V neděli jsem dle instrukcí Ilonky namalovala do jeho středu černý kruh a stal se zázrak !!! Najednou se tam objevilo v té vlhké barvě srdíčko. Zírala jsem jak blázen. Prostě znamení. No a  to znamení jsem použila na svou stránku.


Na základní čtvrtku jsem na plotru vyřízla list. Stejný, co jsem používala na zdobení PL kartiček. Z barevného papíru také a ten jsem vložila do obrysu vyříznutého v bílé čtvrtce.


Bílou čtvrtku jsem pocákala distress inkousty naředěnými vodou. Konečně jsem objevila kouzlo nepřilnavé pracovní podložky. Inkoust nanesete, kápnete vodu, utřete - nic navíc není potřeba - no geniální :-)


Text jsem si vyřízla na plotru 4x, navrstvila na sebe a vyrobila tak vlastní textový chipboard.


Fotka je nalepená na navrstvených zbytcích použitých papírů a dozdobená vyřezanými listy.


Na závěr pár flitrů, které jsou také použité na kartičkách a hotovo .
Jak už to tak u mě bývá, všeho jsme si nachystala zase moc :-) Spousta listů mi zbyla. A protože já si můžu říznout další věnuju ty zbývající 3tí komentující :-) Je jich pěkná hromádka !


Tak to byl Liberec z pohledu PL a pokud si chcete přečíst trochu podrobněji jaké to bylo a  prohédnout víc fotek, mrkněte k Irence na blog.

Hezké čtení a já s těším Na lepenou příště !

16 komentářů:

  1. Markétko, náááádhera! Jsem tak ráda, že Tě nám opět ukazuješ své stránky ... a tyto jsou dokonalé! Ať Tě nadšení neopouští :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No asi nebudem tretia v poradí :), ale proste som to musela napísať hneď ako som to dočítala. Absolutne parádne stránky Markét. Jak ta PL tak tá 30". Ten journaling na tých listoch aaach... Krááaasa. Asi začnem uvažovať o tom plotru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo moc děkuju ! A ano, plotr je prostě boží, dává ti tolik možností a téměř vždy originálních, že je prostě nutnost ho mít :-))))

      Vymazat
  3. Páni, krásné stránky. A sraz musel být super. Tak snad se mi jednou také poštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ano sraz byl super, jako vždy ! Snad vám to také někdy vyjde, stojí to za to ! No a jelikož jste 3tí v pořadí, poprosím o adresu :-)

      Vymazat
    2. Jéé děkuji, když jsem to psala, byl tu jen komentář od Janči, nevšimla jsem si, že přede mě skočil ten od Ivči, takže je to milé překvapení :-) Je možné poslat adresu někam do emailu? Nechce se mi tu psát takhle veřejně. Jinak se musím přiznat, že mě ten plotr láká čím dál tím víc, jen mi přijde ta práce s ním náročná :-)

      Vymazat
    3. Jasně, chápu - pište na email buresova.mb@gmail.com :-)

      Vymazat
  4. Market máš to super a úplně chápu tu potřebu si to hned scrap
    nout :). O plotru sním už i v noci nejen přes den :) Diky za inspiraci a info o Pic Monkey. Vyzkousim, vypada to moc pekne. Anicka

    OdpovědětVymazat
  5. Krasny,nebude nahodou navod,jak udelat text ve vyrezu z plotru?;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Market máš to super! A úplně chápu potřebu Liberec okamžitě nalepit, jedu na té vlně taky, akorát mě trochu "brzdí" rodina a práce :). Díky za typ na PM - ten filtr vyzkouším, vypadá to moc pěkně. A o plotru sním už i v noci nejen přes den:)) Anička

    OdpovědětVymazat
  7. Je jasné, že jste s to užily! Kamínky jsou překrásné a ta vánoční přáníčka se sněhuláky a tučňáky jakbysmet!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Markét, tahle Tvoje dvoustrana je naprosto boží!!! Listí všeho druhu, které jsi použila je krásné - hlavně výřezy s textem jsou fantastické. No a navíc báječná fotoreportáž z kurzu. Tento článek nemá jedinnou chybu!
    A taky jsem Ti chtěla říct, že Ty seš sluníčko a nositelka dobré nálady na libereckých kurzech. Ráda jsem Tě zase viděla :o)

    OdpovědětVymazat