pondělí 5. prosince 2016

CHALLENGE 11/2016... MÁME VÍTĚZE

Máme tady předposlední vítězky roku 2016 a i přesto, že Vaše účast byla skromnější, nedá se mluvit o tom, že by projekty ztrácely na kvalitě. Spíše naopak a "listnaté" téma Vám vyloženě sedlo. Hlas lidu však dostal svůj prostor a tak Vám i tentokrát můžeme představit dvě autorky, které se líbily nejvíce a mohou těšit z pěkné ceny...

V kategorii přáníček se Vám nejvíce líbila Jiřka D. ...tedy její přáníčko :-)


V kategorii layoutů (scrapbookových stránek) zvítězila v silné konkurenci Petra M.


Oběma vítězkám gratulujeme a ostatním moc děkujeme za účast! O svou výhru - poukázku na nákup v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlašte ve své další objednávce. Do poznámky napište kód Challenge 11/2016 a sleva Vám bude manuálně odečtena. Pravidla nové challenge najdete ve středu 7.12.2016 na blogu Pretty Papers.

6 komentářů:

  1. Gratuluji Jiřce, moc pěkné přáníčko! A Vám děkuji za hlasy, je to milé! Stejný výřez jsme s Aničkou musely použít, protože je prostě úžasný! V poslední době s takovými všelijakých tvarů dost pracuji. Ještě jednou děkuji za Mikulášskou nadílku a všem scrapženám krásný advent!

    OdpovědětVymazat
  2. Holky gratuluji. Moc se Vám to povedlo!
    Můžu se zeptat odkud je ten krásný lístečkový background ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milusko, ja si to koupila jako digitalni soubor na justnick.myshopify.com a jedna bajecna scrap-zena mi to vyrizla :)

      Vymazat
    2. jj, já to mám taky z justnick...

      Vymazat
  3. Moc gratuluji Pete a dekuji vsem za hlasy i za vyhru :-)

    OdpovědětVymazat