pátek 6. ledna 2017

PROJECT LIFE S DIANOU... JEDU JAKO DRAK

Jak už jsem psala v minulém příspěvku, našla jsem si systém, díky němuž jsem byla schopná dohnat první ze dvou alb roku 2016. Mám opravdu radost a hlavně - zase mě to začalo bavit. Jsem tedy zrovna někde na začátku srpna. Díky některým týdnům, ze kterých mám fotek jen poskrovnu a dovoleným, kde je to naopak a pro které chystám vlastní malé 6x8 alba (jo, pořád jsem se toho nevzdala), totiž v prvním albu není přesná polovina roku. Ale to už je detail, který mě nemůže rozhodit. Dnes vám ukážu týdny s číslem 27 a 28.
Říkal to i Honza, že mu ta první natištěná kartička přijde mezi tím vyzdobeným zbytkem trochu smutná. Hodila jsem na něj takový ten zoufalý pohled, protože měl samozřejmě pravdu a já to vím, ale na hrdinství, prostě není čas


Vysvětlila jsem mu, že kouzlo mých titulek je jednak v sepsání journalingu, který následně nemusím nikam složitě vpisovat nebo tisknout. A druhak mi pomohou se odpíchnout. Jako by mi můj vnitřní hlásek říkal: "Vidíš Di, jedna kapsička je plná, už to půjde jako po másle." A já se tak nezaseknu hned u přemýšlení nad tím, jak bude vypadat titulka, a vesele tvořím dál. 


Tentokrát mě ale lepení pořádně chytlo a já jsem si trochu papírově vyhrála. Není tomu tak vždycky, kdy vyndám k PLku i Big Shot. Malou sadu od MME Cut & Paste jsem si dlouho šetřila, ale na co? Do hrobu?!? A tak šla pod kudlu! :-)

A koho by zajímaly ty nehty, tak barevné nehtíky já v létě ráda, ale obvykle ne žádnou divočinu. Tady jsme ale s mamkou uklízely koupelnu a já jsem z legrace řekla, že použiju každý lak, který najdeme... Nakonec byly naštěstí jen 4 :-)




Na výzdobu jsem použila vyřezávací písmenka od Lawn Fawn - Finley's Alphabet, které miluju, jednak kvůli fontu, ale hlavně proto, že umí dělat i roztomilé negativy (jako třeba nápis léto na obrázku nahoře).


Jestli jste letos nebyli v kině na filmu Teorie tygra, tak vám ho vřele doporučuji k domácímu podívání. Já jsem byla v kině dokonce dvakrát a nejvíc se mi líbily záběry české krajiny a soundtrack. Kecám, samozřejmě že Jirka Bartoška:-)



A dole naše Charlie. Všichni, kdo máte psa, máte asi pocit, že ten váš je nejlepší. Tak to já mám taky! :-) Ač to vypadá, že jsem spíš na kočičí straně, naše Charlie je vítací typ (přivítá vás vždy, i když třeba jdete jen k popelnici a vrátíte se za půl minuty) a je to takový můj zásobník pozitivní síly.


Ladně se přehoupneme na druhou stranu, kde nás čeká týden s číslem 28. Ten je, pokud se nemýlím, zhruba někdy v půlce července. trojici obrázků jsem tentokrát vyměnil za logo AirBnB - pokud neznáte, tak to je ubytovací služba pro cestovatele, kterou jsme ten týden spustili s rodiči v pokojíčku, který nám osiřel po ségře.



Tímto Vás tedy zvu na prohlídku našeho pokoje, který si můžete u nás pronajmout a my se o Vás postaráme podobně, jako bychom se starali o královnu. Ale mezi námi, kdybyste se chtěli pouštět do něčeho podobného, dobře si to rozmyslete a zavolejte mi. Máme spoustu skvělých historek s návštěvníky ze všech koutů světa a  především s polskou mládeží... :-) :-)


Naše Líza rostla jako z vody, poprvé vyrazila na zahradu, kde zdolávala první nástrahy, jako byl třeba Mount Everest v podobě mojí nohy a nebo bitva se sedmikráskou. Koťata v tomhle věku (kolem 1 měsíce) jsou prostě nej!


Né vždy se ale chovala jako princezna, což skvěle vystihuje samolepka z kolekce Enchanted od SS -  "It's not easy being a princess". Krmení už jí touhle dobou vůbec nebavilo a brala ho jen jako nudnou povinnost mezi výpravami na zahradu. Zatímco my jsme se ji snažili udržet při životě, ona na nás dělala patřičné ksichty :)


 Nakonec jí ale musíte prostě všechno odpustit. A věřím, že stejné jako u koťat, je to s dětmi.... A tak jsem na ní vyplácala i zámek a rámeček (opět z kolekce Enchanted), který jsem si šetřila asi tři roky na vzácnou příležitost a lepší než tahle prostě nepřišla... :-)


Rozloučím se s Vámi se selfíčkem a budu se těšit na viděnou u některého z mých dalších slepených týdnů! Třeba to bude nějaký víc aktuální, protože to zimní počasí úplně svádí k tomu střihnout si nějakou mrazivou stránku, nemyslíte? ;-)

S láskou,

7 komentářů:

  1. dobre ty, draku :D jen tak dal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už funím sírové obláčky :D Teď mám voucher na tisk 100 fotek, doufám, že mě to na moc dlouho nezasekne... :/ :D

      Vymazat
  2. jóó, taky dodělávám, až se ze mě kouří! Jó a taky jsem zrovna někde v srpnu...:) Scrapu zdar!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow ! Nemoci jsou opruz, ale taky díky nim často doháním :-) A tobě se to tedy povedlo dokonale :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Markét... teď mám pro změnu normální chřipku, ale už jsem tak uondaná z toho smrkání, že ani to PLko mi nejde... :/

      Vymazat