středa 12. dubna 2017

INŠPIRÁCIA... LULLABY BOY

Minulý miesiac som tu prezentovala ako inšpiráciu moje dievčenské priania z kolekcie Lullaby Girl od Pebbles. Keďže som neodolala ani chlapčenskej kolekcii, dnes by som rada ukázala pár chlapčenských prianí z kolekcie Lullaby Boy:


Používala som hlavne papiere a papierové výrezy z tejto kolekcie, biele papiere, pečiatku, šnúrky, drobné výseky a tekuté perličky. A prvý krát v živote som spravila shaker card :-)


Chrastidlo má tvar hviezdy, pretože aj keď som mala pôvodne v pláne kruh, po pár márnych pokusoch o jeho vystrihnutie (nemám vhodné raznice ani žiadny rezací stroj) som zistila, že vyzerajú tak krivo, že sa proste neodvážim ich použiť. Hviezda mi preto prišla jednoduchšia - rovné čiary ktoré som rezala rezacím nožom a pravítkom. Do vnútra som dala malé biele srdiečka, ktoré mi ostali po dierovaní obálok na svadobné oznámenia pre kamarátku (áno, som škrečok, všetky som si ich uložila do sáčku, veď čo keby sa zišli..). A na moje obrovské prekvapenie a radosť je naozaj funkčné a tie srdiečka sa v ňom hýbu :) Pridala som ešte výrez maca, modré srdiečka, nápis a pár perličiek:



Druhé prianie je so zajacom, kde som spravila z bieleho papiera a 3D samolepiacich štvorčekov rámik, aby som zajačika a kvety mohla dať do tohto priestoru:


Potom ešte pár malých motýlikov, kvapky Glossy Accent, malá mašlička, venovanie a hotovo:



Rozhodne som nemohla vynechať ani rozkošného zajačika v perinke, ktorého som trochu oživila žltou farbou šnúrky a hviezdičiek:




A na záver by som ukázala ešte prianie s bocianom a bannerom, ktorý je spravený podľa môjho návodu na banner zo zbytkov papiera:




Na záver fotka všetkých prianí spolu (a s jedným navyše - prianím s kačičkou):


Prajem krásny deň!

2 komentáře:

  1. Danielko nádherné ! Pořád mi tahle krásná barevní přání nejdou. Máte ty i Dianka můj obdiv, budu muset začít trénovat :-)

    OdpovědětVymazat