pondělí 11. září 2017

CHALLENGE 09/2017

S novým měsícem (ano, už pokročil, já vím :D) je tu i nová challenge. Tentokrát ještě necháme podzimní témata stranou a zkusíme to trochu netradičně. Schválně - kdo z vás už někdy tvořil v tomto barevném ladění?

TÉMA:  NEÓNOVÁ

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko nebo scrapbookovou stránku na téma "Neónová", toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat.
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do čtvrtka 28. září 2017 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 09/2017. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • KATEGORIE: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích.
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady je malá inspirace od našeho design týmu:


Danielka

Ivka

Jíťa


Markéta

Terka


Didi


A máme tu pro vás nachystanou ještě jednu inspirační stránku od naší nové posily... ale tu někdy příště. Zatím si lámejte hlavinky :-) Kdopak to bude? 

Také víme, že vám dlužíme vítěze minulé challenge... V přáníčkové kategorii to bylo hodně těsné, nakonec rozhodl poslední hlas, který byl sice po limitu, ale protože to rozlousknul, tak jej uznáváme :-) Tak tady jsou, holky šikovné... O svou výhru se prosím přihlaste v příští objednávce. Všem ostatním moc děkujeme za účast a těšíme se na vaše neónové projekty!


Přáníčka: Adlina


Layouty: Anička S.

2 komentáře:

  1. To jsou tak krasne stranky a prani! ❤ A na posilu se tesim ... tak sup-sup, at vime, kdo to bude! 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju! A už hledám neonove barvy na další výzvu. ;)

    OdpovědětVymazat