středa 13. prosince 2017

INŠPIRÁCIA... LAYOUT "CRAZY FAMILY"

Každý mávame tvorivé chúťky, že? Inak by sme sa tu asi spolu nestretávali. Mňa niekedy takáto tvorivá chúťka prepadne z ničoho nič, zrazu príde len tá chuť na tvorenie a ja nemám dopredu vlastne nič premyslené. To bol konkrétne aj tento prípad. Nechcelo sa mi zdĺhavo hľadať a upravovať nejaké fotky a preto som siahla do krabice v ktorej ich mám už vytlačené. Sú to fotky, ktoré som buď pred tým nepoužila, alebo som ich odložila na neskôr. Fotku, ktorú som použila na dnešný layout, som ale dostala od brata. Bola to spoločná fotka ich rodinky zo dňa detí, ktorý usporiadala firma, v ktorej brat pracuje. A tak vznikol layout CRAZY FAMILY.


Ako som spomínala, vôbec som nemala premyslené ako bude layout vyzerať. Nakoniec mi smer určila práve spomínaná fotka, ktorej som prispôsobila celú stránku.


Na fotke boli v pozadí biele obláčiky a kúsok oranžové balóna. Tak som si povedala, dobre použijem oblaky a balóny. Zhodou okolností som mala vyrezávacie šablóny, ktoré sa mi hodili. Na oblaky som použila túto od Joycrafts a na balóny túto od My Favorite Things


Celá stránka je v jemnom nádychu modrej, akože "nebo" :) Šípkové kruhy som vytvorila pomocou razítka. Vyskúšala som aj prešitie na stroji do tvaru kruhu. Tak tie prvé dva menšie sa na kruh ani zďaleka nepodobali :D, tretí bol už lepší. Ešte že som zvolila bielu niť a nie je to vidieť :-)


Žiadalo sa mi pridať trochu čiernej. Tú som nakoniec doplnila malými hviezdičkami. Sú to transparentné samolepky od Mambi. Nápis je poskladaný z dvoch typov samolepiacej abecedy jedna od American Crafts a druhá od Pink Fresh studio. Na záver som urobila na stránke rámček s tenkou čiernou fixkou a doplnila som ho kovovými svorkami.


A bolo hotovo. Niekedy mám pocit, že takéto stránky vo finále dopadnú lepšie, ako keď zdĺhavo rozmýšlam, čo a kam umiestnim. Čo si vy myslíte???  Máte radšej dopredu premyslené tvorenie alebo nechávate to občas na spontánnosť??

7 komentářů:

  1. Ivi, stránka je veľmi vydarená. Sála z nej dobrá nálada a šťastie - si šikulka! :) U mňa určuje fotka všetko. A aj keď si to občas trochu premyslím, nakoniec je všetko obvykle inak ... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Janulka dakujeeeem 😊 tak nejak to vyšlo. Snažím sa aj ja väčšinou prisposobit stránku fotke,ale tiež to vo výsledku vyzerá inak 😊

    OdpovědětVymazat
  3. skvelý layout, ide z neho dobrá nálada, veľmi sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ivko, ja obdivuji každého, kdo tvoří spontánně a bez předlohy a dopadne to dobře. Takže Tuto stránku velmi obdivuji;). Ja ná někdy pocit, ze liftuju uz i nákupní seznam;))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anička dakujeeeem. Ja som vždy prekvapená keď sa mi podarí nieco vymyslieť aj bez predlohy :-) vacsinou to potom patrí medzi moje obľúbené stránky :-) a ten nákupný zoznam si ma pobavila :-))

      Vymazat