úterý 2. ledna 2018

CHALLENGE 12/2017... HLASOVÁNÍ

Ani jsme se nenadály a vánoční svátky máme za sebou. Věříme dámy, že jste si je naplno užily, oddychly si a pod stromečkem jste našly i něco pěkného ze scrapbookového ráje. Těší nás, že alespoň pár z vás si navzdory všem předvánočním povinnostem našlo chvilku na tvoření a poslalo nám své příspěvky do aktuální hvězdné challenge. Za to vám samozřejmě moc děkujeme, jste zkrátka hvězdy! Teď už nám zbývá jen vybrat to NEJ přání, layout je tentokrát pouze jeden a výherkyni tedy známe :-) Komu dáte svůj hlas?

Hlasovat můžete vždy pro DVA vybrané PROJEKTY - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je ve středu 3. ledna o půlnoci o půlnoci, výherce vyhlásíme ve čtvrtek 4. ledna. Hrajeme o poukázku na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč :-)


PŘÁNÍČKA:

Jaroslava S.

Lucka M.

Marie M.

Petra M.

Petra V.
  
Verča S.

Zdenka H.

Zdenka J.


LAYOUTY:

Verča S.

12 komentářů:

  1. Môj hlas davam Jaroslave S. Ďakujeme za Vaše príspevky a na budúce chcem vidieť aj nejaký ten layout ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já hlasuji pro Petru V. :-) a stránka je jasná .-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přáníčko Jaroslava S + ta jediná stránka.

    OdpovědětVymazat
  4. Hlasuji pro Lucku M. (Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
  5. prianie Petra V. a layout Verča S.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. A protože je přáníčkové hlasování nerozhodné, tak jsem si dovolila i já připojit svůj hlas, ač po termínu, a hlasuji pro Petru V. :-)

    OdpovědětVymazat