úterý 3. září 2019

CHALLENGE 09/2019

Ještě než pověsíme na blogovou nástěnku vaše úžasné mapové kreace, nabídneme vám nové téma na měsíc září. Tentokrát tedy vyjímečně v opačném gardu než jste zvyklé, příště už zase pěkně podle pravidel.

Jak nás vymýšlení nových challenge baví, tak na nás v srpnu dolehla lehká tematická krize. Nic vážného, jen to pořád nebylo "to ono". A pak zazněla věta: ..."tak já už fakt nevím, klidně třeba ovoce a zelenina" ... A bylo to. Proč ne. Ovoce a zeleniny je všude kolem právě dost, a ono vlastně v každém ročním období. Žijeme v době požehnané :).

Září můžeme tedy využít na zpracování ovoce a zeleniny ať už z domácí produkce nebo té exotické. A nás tedy hlavně zajímá to zpracování papírové, ať už formou přání nebo stránek. Už teď se na tu sklizeň tešíme!

"OVOCE A ZELENINA"




  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "OVOCE A ZELENINA". Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie. 
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 25. září 2019 do půlnoci na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 9/2019. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka / scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už je zářijová inspirace od našeho design teamu:

DANIELKA

IVKA

2 komentáře:

  1. Vzkaz pro Martinu S.: a králíčci budou mít konečně co žrát:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Božínku, snáď to ešte nejako dám, skvelá téma, inokedy by ma nadchla. No v tomto scrapovom vyhoreni, je pre mňa ako za trest 😂 a čas len do zajtra, omg.

    OdpovědětVymazat