pondělí 4. května 2020

CHALLENGE 05/2020

Naše virtuální cestování scrapbookovým světem přesuneme z Francie do Maďarska a do Polska. Z monochromatického grafického řešení zase zpět mezi barvy a vzory. Barvy tedy spíše pastelové a vzory florální a třeba i folklórní. Z technik si můžete vyzkoušet ruční vyšívání či stínování...u stránek tento měsíc nabízíme oblíbenou křížovou kompozici a u přání...

Původní profesí ekonomka, nyní hlavně máma čtyř milovaných dětí, třech sportovních kluků a malé slečny Kitti. Scrapbooking je pro ni způsob, jakým zaznamenat vzpomínky lépe než jen na samotných fotografiích. To je jeden z důvodů proč mezi její nejoblíbenější projekty patří hlavně minialba, na kterých miluje nejen ten proces tvorby, ale pak i jeho prohlížení s rodinou a čtení příběhů. Skrze kreativní scrapbookový proces se jak sama píše naučila být více systematická, fotit lepší fotografie a najít si svůj osobitý styl. A ten je pěkně barevný. A ač to nemusí být na první pohled jasné ze všech jejích stránek, motiv maďarského folkloru jí není cizí.

"BEA VALINT"



Narodila se v Polsku a v současné době žije v Anglii. Je absolventkou Námořní Akademie a pracuje pro IT firmu zabývající se logistikou. Papírové tvoření je její koníček. Začínala s origami a quillingem, ale velmi brzy se stala nadšenou autorkou papírových přání. Pokud hledáte inspiraci na přání s květinou, u Aniezsky ho ji zaručeně najdete. Ráda si hraje s různými odstíny jedné barvy a často využívá čistě bílé pozadí.  

"ANIESZKA MALYSZEK"



  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "BEA VALINT" nebo "ANIESZKA MALYSZEK" . Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. Vzorem jsou samozřejmě nejen styly, ale, a to především vybrané vzorové projekty těchto autorů. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 27. května 2020 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 05/2020. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou lifty od našeho design teamu:

ANIČKA

DANIELKA

IVKA

TEREZKA


Žádné komentáře:

Okomentovat