pondělí 2. srpna 2021

CHALLENGE 08/2021

Barva pro měsíc srpen je všechno jen ne neutrální, sofistikovaná a nenápadná. Přesně naopak! Přívlastky kontroverzní, vyjimečná fenomenální jí vystihují mnohem víc. Na pistáciově zelenou si lidé prostě dělají názor. Buď ji milují nebo nesnáší. Většinou nic mezi tím. Pantone registruje pistáciovou pod názcem Pistachio Green - 13-0221, ale u nás je poměrně známá třeba i pod názvem zelená Fantasy nebo kódem 5Y5Y. To tedy hlavně mezi fanoušky dopravních prostředků v této barvě. 

Prohledejte své zásoby a bacha! Pistáciová není mátová!:) V srpnu to teda asi bude hodně o rozhodování....je to ještě pistáciová nebo už ne? My jsme se s tím v design teamu také poprali a musíme říci, že jedna věc je vytvořit příspěvek v barvě pistácií a druhá, o něco náročnější, je příspěvek vyfotit tak, aby pistáciová opravdu vypadala jako pistáciová. Snažily jsme se a tvořily jsme s láskou... To je totiž naše heslo na srpen!

Moc se těšíme na vaše příspěvky a příběhy




"PISTACHIO GREEN - PANTONE 13 - 0221"

"S LÁSKOU..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 13 - 0221 - PISTACHIO GREEN" "S LÁSKOU..."Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do pátku 27. srpna 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 08/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou srpnové inspirace od našeho design teamu:

ANIČKA

TEREZKA

IVKA


Žádné komentáře:

Okomentovat