pondělí 4. října 2021

CHALLENGE 10/2021

Tak tentokrát trochu víc do modra, jo!?:) Pistáciová byla víc do zelena, tahle barva je opravdu víc do modré. Ale pořád to není mátová:), i když teď jsme jí asi nejblíže. V říjnu se zaměříme na barvu Eggshell Blue podle Pantone vzorníku pod číslem 14 - 4809 (obdobně také pastelová tyrkysová) a obecněji také známá jako Robin Egg Blue. Skořápková modrá, je odstín azurové barvy, který se blíží odstínu vajec položených americkou červenkou (Robin). První zaznamenané použití tohoto názvu barvy v angličtině bylo v roce 1873. 

Můžete tedy začít snášet na hromádku vše, co v barvě skořápkově modré máte. A jsme moooc zvědavé, co se vám vylíhne tentokrát. Miminkovské téma nebo už trochu zimní závan? Přejeme vám hezké tvoření, ať vám přinese ty malé okamžiky štěstí, když se dílo daří. Štěstí je i naše říjnové heslo.



"EGGSHELL BLUE - PANTONE 14 - 4809"

"ŠTĚSTÍ JE..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 14 - 4809 - EGGSHELL BLUE" "ŠTĚSTÍ JE..."Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 27. října 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 10/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou říjnové inspirace od našeho design teamu:

TEREZKA

DANIELKA

IVKA

ANIČKA




Žádné komentáře:

Okomentovat