čtvrtek 4. listopadu 2021

CHALLENGE 11/2021

Udělejme přítrž všem jemným pastelovým barvám a těsně před koncem letošní barevné mega výzvy se pojďme pořádně odvázat. Pink Yarrow neboli Magenta není žádná polovičatá barva. Nic mezi. Prostě jasně a brutálně růžová. Nebo fialovo-růžová?:). Jinak také fuchsiová. Matička Wikipedie ji dokonce označuje jako červenou s podílem fialové. Následně ale nabízí recept, kdy požadovaná Magenta vznikne splynutím modrého a červeného světla v poměru 2 dílů plné červené a 1 dílu plné modré.

Ať už budete míchat světlo, či jiné ingredience nebo sáhnete po již hotových scrapbookových přísadách, nešetřete nás! Nešetřete na kontrastu a sytosti, tahle barva žádné kompromisy nesnese. A pořádně se u tvoření usmívejte, úsměv všem sluší a zároveň je to naše listopadové heslo. Na tuhle barvu se nejde tvářit loajálně.



"PINK YARROW - PANTONE 17 - 2034"

"ÚSMĚV..."


  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - "PANTONE 17 - 2034 - PINK YARROW" "ÚSMĚV..."Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do neděle 28. listopadu 2021 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 11/2021. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou listopadové inspirace od našeho design teamu:

TEREZKA

IVKA



1 komentář: