pondělí 4. dubna 2022

CHALLENGE 04/2022

Už jsme tu měli materiál na váhu nejtěžší - kov, nyní vás čeká ten nejlehčí. Lehké to bude asi tentokrát opravdu jen na váhu. Výhodu mají tentokrát ty z vás, které soutěžíte v kategorii přání. Tam jsou peříčka celkem běžně používaná a inspirací na jejich použití najdete spoustu. Ale samotné nás překvapilo jak málo se reálná pírka používají na stránkách. Je na čase to změnit a konečně "scrapnout" všechny vaše boho a indiánské fotky. Ať v tom ta kuřátka, slepičky a pávi nelítají  sami.:). Mrkněte do zásob, dekorační peříčka má i Didi v obchůdku. V tuto roční dobu je ale peří všude dost a když bude nejhůř, můžete oškubat andulku nebo rozpárat peřinu...



STAČÍ PŘIDAT...

" PEŘÍ "

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt (přání nebo scrapbookovou stránku) inspirovanou naším měsíčním zadáním - STAČÍ PŘIDAT... " PEŘÍ "Toto téma by mělo být na projektu jasně rozpoznatelné a mělo by dominovat. 
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen pro aktuální challenge a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do středy 27. dubna 2022 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 04/2022. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! 
  • KATEGORIE: oceňujeme každou kategorii zvlášť, soutěže se můžete zúčastnit v obou kategoriích (přáníčka/scrapbookové stránky).
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)

A tady už jsou dubnové inspirace od našeho design teamu:

IVKA

ANIČKA

DANIELKA

TEREZKA



3 komentáře:

  1. Nebyla by nějaká rada, jak peří přilepit? U tekutých lepidel se bojím, že to bude upatlane 🤔 mohly by fungovat gelové tečky? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, ta peříčka jsou tak lehká, že je udrží úplně cokoli, klidně i kousek pásky nebo právě ta gelové tečka. My si navíc pomáháme i tím, že je třeba zakryjeme něčím dalším (tady třeba vajíčko) a klidně zakápneme lepidlem.

      Vymazat
    2. Dobrý den Radko,
      mě to krásně chytila i oboustranná pěnová páska ;-)

      Vymazat