pátek 30. září 2022

CHALLENGE 09/2022... HLASOVÁNÍ

To jste tedy zaválely! Je to pro nás čím dál méně odhadnutelné, který materiál je obtížný a který vám sedne. Třeba právě o kůži jsme si moc iluze nedělali, sami jsme s ní trochu bojovali, a ono ejhle, příspěvky jedna báseň:). Kvítka, pásky všech možných šířek a těch střapců! A dokonce jedna celá stanová celta:)! Pokochejte se a hlasujte

Hlasovat můžete pro dva vybrané projekty - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách  www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!

Uzávěrka hlasování je v pondělí 3. října o půlnoci. Hrajeme o poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč, jednu v každé kategorii. A samozřejmě i letos sčítáme vaše účasti do celoroční soutěže CHALLENGE MASTER 2022.


PŘÁNÍČKA:

Ilona K.


Jana Č.

Markéta P.

Pavla H.

Radka K.

Soňa D.


LAYOUTY:

Hanka Č.

Ilona K.

Jana Č.

Lucie M.

Míša B.

Šárka F.

Vendy V.


13 komentářů:

  1. Přání Soňa D.
    LO Lucie M.
    Nádhera, holky 😉👍
    M. A. Pačková

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuji pro šťavnaté přání Radka K. a LO prostě musím Lucie M. – ten stan je fakt skvělý (a že má i průchodku, chách) ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Přání Radka K.
    Layout Lucie M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o podpis nebo přezdívku, jinak hlas nemůžu uznat. Děkuji :-)

      Vymazat
  4. Přání Soňa D
    LO Lucie M
    Obojí nemá chybu!
    Hlasuje Jana Č

    OdpovědětVymazat
  5. Moc mě těší,že se Vám moje stránka líbí,ale poděkování patří Šárce F.,která tento úžasný stan použila na své stránce,když bylo podmínkou dřevo,takže jsem využila jejího nápadu a tímto jí moc děkuji.Moje hlasy: přání Radka K. a LO Hanka Č. Hlasuje Lucie M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda jsem byla inspirací pro jeden z prvků tak vydařené stránky :) Fascinuje mě ten podkladový papír a způsob, jakým jsi do něj vše zakomponovala..

      Vymazat
    2. Papír jsem tvořila podle jedné PL kartičky se stejným motivem

      Vymazat
  6. Ahoj, Radka K. a Hanka Č., zdraví Vendy 🙂

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, hlasuji pro Pavlu H. a její útulností vábící přání, kožený střapec k tématu sedí. Ve stránkách je to Lucie M., kožená stanový celta i celé vyznění táborové stránky je super. Hlasuje Šárka F.

    OdpovědětVymazat
  8. Radka K. a Lucie M.
    Hlasuje Pavla H.

    OdpovědětVymazat