neděle 22. září 2013

Přání k padesátinám

Před nějakou dobou mě sestra poprosila o přání pro kolegyni k padesátinám. Je jich v práci hodně, takže přání mělo být ve velikosti A5, aby se tam všichni mohli podepsat. Poslala mi navíc dlooouhou básničku, kterou pro oslavenkyni složili, ta je vytištěna vevnitř.

Jak je mým zvykem, dělám vše na poslední chvíli, dokončila jsem ho před chvílí. Ségra si pořád dělala srandu, že na to mám čas od léta až do podzimu - řekla mi o tom asi před 4 týdny a termín byl do dnešního dne, kdy začíná astronomický podzim :-) 

Tedy v minutě dvanácté... tradáááá... přání i s velkou A4 obálkou na dárkový poukaz.


Růžová barva byla podmínkou. Zabrousila jsem tedy mezi papíry do růžového oddělení a vybrala krásnou strukturovanou čtvrtku od My Mind´s Eye. Jejich čtvrtky jsou nádherné - pevné, kvalitní a ta struktura je prostě boží... 

Další podmínkou bylo vtěsnat někam padesátku. Vyřezávací šablonu nemám, ale zachránily mě samolepky. Razítko je jak jinak než od Kety :-) Ještě že ji máme...


Z hromádky stužek jsem vybrala šifónovou, která se úžasně váže, a doplnila ji dvoubarevným provázkem. Mašličku jsem dozdobila růžovou epoxidovou svorkou od My Mind´s Eye.


Dřevěný výsek je od Wycinanky. Pár jsem si jich objednala na zkoušku a jsem nadšená, takže se na ně můžete brzy těšit i vy. Měly by být k dispozici už na kurzu v Liberci :-)


Obálku jsem už nestihla vyfotit, ale vypomohla jsem si dvěma čtvrtkami oříznutými na velikost větší A4 a slepila jsem je k sobě washi páskou. K dozdobení jsem použila papírovou krajku, pár proužků washi pásky a velkou 3D samolepku motýla.

Mějte prima neděli... a nezapomeňte - zítra na blogu najdete další ukázku z Project Life, tentokrát od Tomdy.

5 komentářů:

  1. Luxusní, hodně se mi líbí ten podklad a ta svorka je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak sladké to je, ale povedlo se Ti to. Pokud chtěli růžovou, tak to ani jiné být nemohlo, to dá rozum :-) Na výseky se už moc těším!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Óó..moc krásné a něžné!Výseky a v Liberci..ach jo! Co mi to děláš. No jo, dojde na rozbití prasátka ;-)Těším se moc!

    OdpovědětVymazat
  4. luxusní. proč musí být Liberec tak extrémně daleko...užijte si to holky .)

    OdpovědětVymazat
  5. přání krásné, mě by zajímala ta básnička uvnitř ...

    OdpovědětVymazat