pátek 6. září 2013

Project Life - 19. týden

Můj zatím poslední hotový týden. Vůůůbec nejsem pozadu :-) Minulý týden jsem si konečně udělala čas a zjistila jsem, že už nemám žádné kapsy. Teda aspoň ne typ, který používám. Takže přestože jsem měla vyvolané fotky, neměla jsem je do čeho dát. Včera jsem tedy byla nucena vytisknout fotky na další týdny, které jsem rozplánovala do jiného typu kapes, aby práce nestála :-) Doufám, že o víkendu s tím zase pohnu, jinak vám v pátek nebudu mít co naservírovat :-)



Už mi po mé oblíbené šedé barvě bylo smutno :-) To je taková krásně pošmourná stránka.


Prší... aneb jak udělat z komára velblouda. To jde s PL tááák snadno :-) To byl ale vážně strašnej slejvák, to jsem prostě mu-se-la vyfotit! Text na fotce je doplněný v PicMonkey.


Tento případ mě šokoval, v dobrém slova smyslu. Já jsem strašná poseroutka a tohle mi zvedlo náladu. Kdyby náhodou, budu si pamatovat, že naděje umírá poslední :-))) Některé texty kopíruji z Wikipedie. Pokud je článek v češtině (použila jsem např. text o neštovicích), je to lepší, ale spokojím se i s anglickou verzí.


Po roce u nás byla na kolaudaci kamarádka (haha, ještě zdaleka nebyla poslední). No a epizodu s mým šicím strojem už znáte :-) A jak jsem psala, stroj už mám asi 3 týdny zase "opravený" (ehm...), takže šiju jedna radost - i když teda zatím dost nakřivo, haha. To jsem musela zdokumentovat, že jsem ten stroj konečně vybalila... Kartička s rámečkem a kytičkovaný papír jsou z kolekce Vintage Bliss od Simple Stories. Zdá se, že je to jedna z mých nejoblíbenějších kolekcí.


I tyto kartičky jsou ze stejné kolekce. Štítek je vytištěný na tiskárně, srdíčko je vyřezané na Big Shotu - super šablonka, doporučuju. V sadě najdete srdíčka všech velikostí.


Tady jsem poprvé riskla prvně udělat kartičku a teprve pak ji celou slepenou dát do tiskárny (tak nějak jsem doufala, že toho anděla dám ručně, ale neodhodlala jsem se :D). Vyšlo to! Dokonce jsem skvěle trefila i umístění textu.


Emoušek šel po dlouhé době ke kadeřnici zastřihnout ofinku. Upřímně - pokaždé mi chvíli trvá, než si zvyknu, že ji má krátkou. Vypadá vždycky pár dní strašně srandovně :-) A nesmí chybět co? Timova písmenka a washi páska! (Koukám teď na odkaz a zjistila jsem, že produktové foto má výrobce napůl špatně. Puntíky jsou ok, ale ta druhá páska je chevronová jako na této fotce, ne zig zag, jak ji mají na fotce vyobrazenou oni... to je fakt dobrý...)


Tady jsem se nějak nevešla a musela jsem "nastavovat".


Jakmile má Péťa volno, doma neposedí. Dopoledne chodí ven s Emou a Adamem (chodí spolu každý den na hřiště... ideální muž, já vím :-D), odpoledne tráví na zahradě. Co bude dělat v zimě fakt nevím... Chtěla jsem sice napsat "šikovný" zahradník, ale prostě háčky v PicMonkey nefungují :-(


Naše třešeň s třešničkami od Simple Stories. Miluju samolepky!


Když jsem dopsala text na vrchní kartičku, zjistila jsem, že jedna Emičácká průpovídka se mi tam nevejde. Musela jsem tedy vyrobit odklápěcí kartičku. 

Kdybyste netušili o co se jedná - Ema má za to, že umí anglicky, španělsky, polsky, francouzsky a německy. Dívá se na pohádky v několika cizích jazycích a tvrdí, že tomu rozumí, protože (cituji) PŘECE anglicky (nebo jinak) umí. A to jsou pak panečku slova!!!


Druhá odklápěcí kartička je hned vedle. Rozhodně jsem chtěla použít fotky těchto šílených papučí (podotýkám, že nejsou naše!!! :-D), ale ty barvy jsou tak křiklavé, že se mi to na stránku vůbec nehodilo. Fotku jsem tedy zakryla mnohem neutrálnější kartičkou.

Taky jsem si vyfotila náš poslední ohýnek v krbu... v té době jsem zdaleka netušila, že není poslední - vždyť bylo 12. 5.!!! 


Emoušek dostal k narozeninám deštník a pořád se těšila, až konečně bude pršet a bude ho moct vytáhnout. Trochu si sice počkala, ale zase to stálo za to.


Tyhle fotky se mi už nevešly do jednotlivých kapes, tak na ně zbylo místo alespoň v koláži.



Díky, že jste dočetli až sem! 

P.S. Také pracujete na svém Project Life albu, Smash deníku, nebo podobném formátu? Moc rádi vaše stránky zveřejníme na našem blogu. Pošlete nám pár fotek, něco málo textu a my vám za odměnu pošleme slevový kupon v hodnotě 200 Kč na nákup v e-shopu www.prettypapers.cz.

9 komentářů:

  1. Opět super, jako vždy, není co dodat.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píš Zuzka - už není moc co psát, máš to dokonalý !!!!

    Vintage Bliss mám asi taky nejraději, je krásně jemná, holčičí :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Didi každý pátek se neskutečně těším až si malý půjde dát jeho jediný denní spánek a já si dám nohy nahoru, udělám si kafe a otevřu tvůj Project Life, párkrát jsem už byla jak na trní když tu odpoledne nebyl a stále hlídala až do večera, kdy přijde :) i bez nohou nahoře a bez kafe jsem si ho neskutečně užila, každopádně, je vidět, jak tě to baví, každý týden je tak krásný, a komentáře k němu jsou úžasné, a Emuška i Adámek jsou nádherní, dodělám pár týdnů, a pokusím se ti také svůj PL zaslat, abys viděla, že mě hrooozně moc inspiruješ a že ti patrí veliké díky za to, že jsi mi PL ukázala, bez tebe bych vůbec nevěděla, že něco takového je možné, a já bych se stále trápila nad "12" stránkami s pocitem, že mi ujíždí krásné okamžiky.
    Děkuji a krásný den přeji
    Stáňa

    ps: prosím o radu, stále musím přidávat příspěvky jako anonym, jak to jde udělat abych přidávala příspěvky pod přezdívkou? jsem na tohle fakt úplný mamlas :(

    OdpovědětVymazat
  4. Didi, já se musím přidat k pochvalám a tedy taky už nějak nemám co dodat, jeden by se pořád opakoval. Já jsem se už před mnoha týdny zasekla, nebavilo mě upravovat fotky, ale teď je mám připravené na další tři stránky... ;-)

    Stáňo, pod políčkem pro psaní komentáře máš "Komentovat jako" a vedle toho roletovou nabídku s různými službami. Přezdívku můžeš používat, pokud jsi na některé z těch služeb zaregistrovaná - pak se automaticky používá ta přezdívka, kterou máš na té službě zaregistrovanou. Nemáš třeba vlastní blog na blogspotu? Pak by stačilo vybrat bys z nabídky "Účet Google", přihlásit se a je to... ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Opět mooc pěkné. Ten filtr v PicMonkey u Emičky s deštníkem je suprový. Je to v základní nabídce nebo máš zaplaceno "nad"?

    OdpovědětVymazat
  6. Opět nádhera, není co dodat..jde Ti to skvěle...jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu krásná práce:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  8. Stáňo, u Tvého komentáře jsem málem až slzu zamáčkla :-))) Opravdu miloučké! Posnažím se, aby byl článek vždy na páteční ráno předem připraven :-) Co se týká přezdívky, je to jak píše Milka. Je třeba být registrovaná nejlépe na Googlu, mít zřízený jejich uživatelský účet. Slouží automaticky jako přihlášení k několika dalším službám (např. právě Picasa).

    Limetko, ten filtr je pravděpodobně jeden z těch placených, ale přesně Ti to neřeknu, protože zrovna tento filtr si nevybavuji, který přesně by to mohl být. Já je dost často i kombinuji navzájem a na jedné fotce použiju třeba dva. Na kurzu vám ukážu své favority :-) Placená verze je buď měsíční bez předplatného (cca 100 Kč/měsíc), nebo roční předplatné(cca 55 Kč/měsíc).

    A moc vám děkuji za komentáře, mám z nich velikou radost!

    OdpovědětVymazat
  9. Já je právě občas použiju, ale takhle hezké nejsou, zdá se mi. Tak o to víc se těším do Liberce :-). MMCH, už aby byl páteček, těším se na čteníčko...

    OdpovědětVymazat