sobota 10. ledna 2015

CHA 2015 - novinky z veletrhu

V USA včera začal největší scrapbookový veletrh na světě, na kterém producenti představují své novinky pro nadcházející rok. Loni jsme se veletrhu přímo zúčastnily spolu s Iriskou, byl to krásný zážitek, ale mnohem úžasnější byla dovolená, která po veletrhu následovala :-) Veletržní dění i to, co následovalo, nám zprostředkovala Irena na svém blogu (tady můžete zavzpomínat - najdete zde nejen články z veletrhu a cestovatelské články, ale také veškeré vzpomínky krásně zpracované do scrapbookových stránek alba Project Life).

Na veletrhu sice letos nejsme, ale rozhodně o nic nepřijdeme! Firmy totiž rády a s láskou pečují o své nedočkavé fanoušky, kteří se na veletrh nedostanou - veletrh je striktně určen pouze pro obchodníky. Již několik dnů a týdnů před veletrhem jim proto na svých blozích nabízí tzv. Sneak Peak, takové kouzelné kukátko, kterým dávají nahlédnout pod pokličku :-) Co takhle nahlédnout jim do kuchyně spolu?



Naše pinterestová nástěnka je  plná těch nejžhavějších novinek. Najdete tam značky American Crafts, Basic Grey, Bella Blvd, Crate Paper, Doodlebug, Echo Park, Graphic 45 a další. A rozhodně nejsme u konce... na neděli pro vás máme připravenou další ochutnávku :)



Nesmělá otázka - vybrali jste si něco??? :D :D :D

1 komentář:

  1. Aúúúú, to je paráda... a jestli jsme si něco vybrali? Didi! To je teda otázka...to víš , že jo! ;-))

    OdpovědětVymazat