pátek 23. ledna 2015

Project Life... The Best of 2014

A je to tu ! Stala jsem se členkou design týmu Pretty Papers  a  dostala jsem "na starost" Project Life. Mám velkou radost a zároveň velký pocit zodpovědnosti, každopádně doufám, že si to společně užijeme.

Pro začátek bych se ohlédla za právě skončeným rokem 2014. Byl to pro mě osobně rok velmi těžký, ale zároveň velmi bohatý na krásné zážitky.

Vybrala jsem několik stránek z mého PL, o kterých si myslím, že se opravdu povedly a kde je zaznamenáno hlavně to, co bylo fajn. Ty smutné si nechám pro sebe.

Ještě teď si vybavuji loňské nadšení, kdy jsme se sešly všechny "liberecké ženy" na facebooku a téměř hromadně online vytvořily titulní stránku PL na rok 2014. Úplně mě to pohltilo. 


Hodně jsem vyřezávala na Silhouette plotru - rámečky, nápisy, zdobení. A asi 10 týdnů jsem byla naprosto aktuální !


15. týden jsem dělala na jarním libereckém srazu. Iriska nás naučila, jak si vyrobit své vlastní PL kartičky - a to pomocí úžasných Aladinovských razítek a doodlingu. Mě to moc baví. Kreslit vůbec neumím, ale doodling je opravdu pro každého a navíc ho pokládám za úžasnou relaxační techniku. Takže já si to opravdu užila a se stránkou jsem moc spokojená.


Na 18. týden jsem použila kapsy čtvercového formátu a do nich se báječně hodí kartičky od WRMK Indian Summer. Nádherná modro-hnědá kolekce jak kartiček, tak i velkých scrapbookových čtvrtek.


Liberecký sraz a opět razítkování. Byl to víkend prodloužený, takže v rámci rozhýbání rozsezelého těla jsme také dobyly Ještěd !! Zjistila jsem, že jsme s Ještědem stejně staří :-)


Jarní stránky už jsou ve veselejších barvách většinou z různých kolekcí od Simple Stories. Tady například krásná holčičí minikolekce Sn@p! Her (kartičky a samolepky).


A na 20. týden byla použita snad nejpovedenější a mnou velmi oblíbená Say Cheese. Je skvělá, univerzální, pestrá, ale ne divoká - prostě dokonalá - a to byl tedy Ondřej taky :-)


Nezapomenutelný víkend ve Znojmě a Open Day Pretty Papers obchůdku :-)


Na léto se hodila krásná, moderní až fotograficky laděná Good Day Sunshine.


Po dovolené dovolená ještě lepší - týden v Liberci. Užily jsme si to moc :-) Kombinovala jsem letošní a loňskou letní kolekci  I Heart Summer.


Na 31. týden jsem použila mojí snad nejoblíbenější od Simple Stories - kolekci Vintage Bliss. Je něžná, jemná, ale ne infantilní , prostě krásná a bohužel už není :-(


Kolekce jsem v létě porůznu střídala.


Nejlepší a nejpodařenější akcí léta byl víkend s Iriskou, Richardem a Kryštofem !! Bylo to báječné, užily jsme si to moc. Jak jídlo a pití, tak muziku. Prostě nářez! Byla jsem tak plná dojmů, že stránky jsem lepila hned po příjezdu.  Na téhle dvoustraně je dobře vidět, že použít se dá opravdu vše. Nejen vstupenky, turistická známka, identifikační náramek, ale i plastová páska, kterou byl ohraničený celý kemp. To je ten hlavní nadpis Kryštof. Což znamená - nic nevyhazovat, všechno sebrat a do PL použít, protože právě tyhle artefakty dělají PL tím, čím je.


Podzimní sraz byl opět velmi vydařený :-) Tvořily jsme projekt ve stylu mixed média pod vedením Irenky a Ilonky a já díky nim měla krásný dárek pro babičku k Vánocům - děkuji !!


Opět oblíbená Indian Summer. Asi jste si všimli, že jsem během roku přešla od psaní na počítači k psaní rukou. Svoje písmo nesnáším, škrábu, sama to kolikrát nepřečtu a závidím všem, co píší krásně. Ale! Je to o tolik rychlejší, což je taková výhoda, která, aspoň u mě, předčí ten vzhled. A dle PL odborníků, to prý přidává celému projektu na autentičnosti  - takže jsem trendy .-)


No a zde jedna z akcí roku - my 3 a Mistr Karel Gott ! Bylo to úžasné a užily jsme si to moc :-) Jak je na téhle stránce vidět, není nutné používat jen hotové kartičky. velice dobře poslouží i jednobarevné čtvrtky. Dobře se tak zpracuje spousta zbytků a odřezků. Na začátku roku jsem vlastně pracovala jen tímto způsobem a občas se k tomu zase vracím.


Adventní stránky jsem ladila do šedo-červeno-bílé a na vánoční jsem použila krásnou, i když docela tmavou vánoční kolekci od Simple Stories Cozy Christmas.


Jak jsem psala v úvodu, rok to byl opravdu na události bohatý a to jak na dobré, tak na ty špatné. Ale tak to má být. Pak si těch dobrých o to víc vážíme. 

Přeji vám ať je ten další rok bohatší hlavně na ty dobré a ať máte o čem lepit :-) A pokud jste dočetli až sem a aspoň trošku vás to bavilo, těším se na vás za 14 dní nad PL 2015 !


Tak co, jdete do toho?

13 komentářů:

  1. Makrét! Máš to moc krásný!!! Musím si to pak všechno projít ještě jednou a v klidu :-) Těším se na další stránky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne prežitý rok a fantastické spomienky zhmotnené na jednom mieste! Veľmi pekná práca!

    OdpovědětVymazat
  3. Markét, nádhera! Držím pěsti ať se v tomto roce daří lépe a těch veselých stránek je více a moc děkuji za nakouknutí do Tvého krásného PL.

    OdpovědětVymazat
  4. Markétko, krásné! Přeji Ti, abys dělala jen samé šťastné a krásné stránky a Tvůj život byl prozářen sluníčkem - takovým, jakým jsi! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ženo milá, ale že jsem si ten rok užily!!! Tvůj PL je prostě dokonalý a nejvíce se mi na něm líbí, že můžu použít Tvé koláže a za to moc díky!!! Jsi tady projektlifežena na svém místě!!! Zážitkům zdar!!

    OdpovědětVymazat
  6. tak tomu se rika akcni PL a akcni zena .... bajecne!

    OdpovědětVymazat
  7. Ženo máš to úžasné a krásné . A závidím že máš 2014 hotov. Přeji krásné zážitky v roce letošním.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den. Váš článek je úžasný a inspirativní!!!
    Chtěla jsem se jen zeptat... Jak děláte ty kartičky a s městem, aktuálním datem a počasím?
    Předem děkuji za radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Kartičky - fotky se dělají pomocí mobilních aplikací pro chytré telefony Inasta Weather a Insta Place - jsou dostupné jak pro Iphone tak pro Android.

      Vymazat
  9. Markétko, PL máš jedním slovem "DOKONALÝ" !!!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně zpracované a plno hezkých detailů:)

    OdpovědětVymazat
  11. Teda ženo, náááádhera, musím to ještě detailně prostudovat, ale i v letu jsem se našla na jedné koláži :-D ať se daří a těším se na další setkání :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Markét nádhera, díky a za 14 dní se těšám na další setkání!

    OdpovědětVymazat