pátek 22. května 2015

Project Life s Markétou... 13. týden

Nestíhám, nesvačím, nestihnu to, nestačím ..... Přátelé sice chvátám, přesto skluz narůstá. Ale nadšení mě neopouští a lepím s chutí pomalu dál :-) 

Na tento týden jsem opět použila sadu Dreamy od Becky Higgins. Je taková jemná a dobře se kombinuje.


Když to tu tak vidím, možná mám skluz kvůli tomu, že se měnil čas na letní a byli jsme všichni o jednu hodinu ochuzeni !! :-)))) Na úvodní kartičku jsem použila obrázek stažený z FB. A jeho barevnost a hlavně ty máky se pak odrazily ve stránkách.


Máky jsou vyřezané na Silhouette. Mám je moc ráda a už se těším, až pokvetou :-)


Dalším spojovacím prvkem jsou Timíkova písmenka. Bez těch už bych nemohla žít :-)


Konečně došlo na použití vellumu i v mém PL. Ještě že je, díky němu jsem mohla vlepit i to na co bych si jinak asi netroufla :-)


Použila jsem  černý fix a trochu důdlila a trochu obtáhla nápisy na kartičkách. A i beruška se vloudila :-)


Na druhou stránku jsem použila kapsu s fotkami na výšku. Nemám to moc ráda, ale řekla jsem si, že nastal čas na změnu.


Máky se opakují i na druhé straně .


Taky mají vaše děti nejradši "šmoulí" i když je taková nijaká ??!! :-) Ještě že mě barevnost fotek netrápí. Vím, že některé scrap ženy to hodně řeší, a ladí vše podle fotek , oblečení na fotkách atd. Mají to pak samozřejmě krásné a vše perfektně sladěné.  Já musím říct, že to nijak nehrotím. Při tom našem shonu a množství dětí a stylů a událostí by to snad ani nešlo. No a laďte růžovou holčičku s fialovou čepicí a šmoulí zmrzlinou ??!!! :-)))


A  k tomu ještě zelený drak a je po ladění :-))


Jak jste si všimli, zveřejňuji jen jeden týden. Jo jo, i mě to dohnalo a jsem ráda, že aspoň takhle :-)


A pokud se vám máky líbily, pár mi jich zbylo ! Kdo v komentářích první projeví zájem, toho jsou :-) a přidám i pár berušek :-)


Tak zase za pár dní "na lepenou" !!!

7 komentářů:

  1. Markét parádní....Máky jsou super...a na stránkách vypadají skvěle. Detail, který oživí a zaujme na první pohled...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a můj první komentář s projeveným zájmem.... se mi nějak nezobrazil :-). Jo velký obdiv za ruční psaní.... a kolik se ti tam vleze informací....

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne, maky krasne (jen nez jsem cely clanek poctive slupla a fotecky a detaily okoukla,uz jsem druha,a mozna nez dopisu tuto zpravu i treti ci ctvrta.Chichi ;-) ) a uplne te chapu s tim barevnym ladenim,ja to mam stejne.Nejlepe,kdyz se dcerce libi pruhovane cerveno-cerne tricko, k tomu pruhovane leginy bilo-zluto-ruzove a ve vlasech fialova celenka s velikou masli.O druhe dcerce ani nemluvim.A ted jsem si naposledy koupila taky pro zmenu kapsy na stojaka a dnes jsem kolazovala fotky a vubec jsem si s tim nevedela rady,takze priste zvolim asi jen svou klasiku. Verca Sembolova

    OdpovědětVymazat
  4. ty vlci maky jsou kraaaasne!!! a dreamy paradni volba!!

    OdpovědětVymazat
  5. Parádně nalepený týden!
    Jojo, taky obdivuju, že některé dámy ladí i oblečení podle PL... ;o) Mně se ale, Markétko, líbí, že ten Tvůj PL je úplně lidsky normální :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Markét, ten Tvůj rukopis, to je paráda, já na to musím pořád koukat :-) A kapsy "na výšku" - jsi pro mě hrdina! :-)

    OdpovědětVymazat