sobota 2. května 2015

Vyřizujeme resty :-)

Dnes budeme dělat jen samou radost.

První na pořadu dne je MEZINÁRODNÍ DEN SCRAPBOOKINGU. Na e-shopu dnes máme celý den slevu 15% na veškeré zboží. A aby toho nebylo málo, nad 1.000 Kč vám ho dopravíme zdarma :-)

Dále tu máme naši pravidelnou PROJECT LIFE PHOTO CHALLENGE. Z našeho měsíčního seznamu si vyberete alespoň 3 různá témata jako inspiraci k focení a fotky zpracujete do svého Project Life alba. Následně hotové stránky vyfotíte a nahrajete do galerie v naší Project Life skupině na Facebooku. Z nahraných fotek poté náhodně vybereme tři z vás, které odměníme dárkovou poukázkou v hodnotě 100 Kč na nákup v e-shopu Pretty Papers. 


Fotky za březen jste mohli nahrávat do 20. dubna. Sešlo se nám jich tentokrát pomálu, takže výhru rozdělíme pouze na dva díly: poukázku v hodnotě 150 Kč získávají Veronika Sembolová a Zuzana Krchová Horváthová. Budeme vás milé ženy kontaktovat :-)

Do skupiny jsem dnes přidala složku pro fotky dubnové challenge, které můžete vkládat do 15. května. A zítra na blogu najdete seznam témat na květen. Věřím ve vaši hojnou účast! :-)

Nedávno jsme pro vás také vytvořili nástěnku na Pinterestu s názvem INSPIROVÁNO PRETTY PAPERS, kam můžete vkládat fotky svých projektů vytvořených z našeho materiálu, nebo podle návodů na našem blogu. K přidání fotek je potřeba mít vytvořený účet na Pinterestu a získat pozvánku k pinování na této nástěnce. Požádejte nás prosím emailem na info@prettypapers.cz nebo zprávou přímo na Pinterestu. 


Z vámi zveřejněných projektů každý měsíc náhodně vybereme tři z vás, které odměníme dárkovou poukázkou v hodnotě 100 Kč na nákup v e-shopu Pretty Papers. Za duben vybíráme:

Jana Lockerová a její nádherně vybarvené květinové srdce:

 Narpa Eu, která se nechala inspirovat naší challenge podle sketche:

Anna Sally a její přání z našeho přáníčkového kitu:
Ohledně výhry vás budeme kontaktovat :-)

A na závěr nám ještě zbývá vyhlásit vítěze naší DUBNOVÉ CHALLENGE. Po sečtení hlasů je to jasné! Dárkovou poukázku v hodnotě 300 Kč na nákup v e-shopu Pretty Papers získává:

Soňa D., gratulujeme!


  Že jste nebyli na seznamu našich výherců nebo obdarovaných? Nezoufejte! 
Už v 15.00 hodin pro vás máme připravenou bleskovou challenge :-)

5 komentářů:

  1. Jééé, moc děkuji. A opět se photo challenge zúčastním - to focení podle seznamu mě opravdu chytilo. Nejhorší je, že to mám stále v hlavě a i když sebou nemám foťák, tak si říkám co bych nafotila :-))) a pak lituju, že nemám foťák nebo mobil po ruce. Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat
  2. A já jsem byla vylosovaná taky (narpa), moc děkuju! To je skvělé, zrovna dneska jsem udělala objednávku, tak se to hodí :-) Mám velkou radost...

    OdpovědětVymazat
  3. A já také mooooooooc děkuji!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám radost jako malé dítě, moc díky

    OdpovědětVymazat
  5. Díííky:) Trojnásobná radost - krásný kit, pěkné přáníčko, které se líbilo i obdarovaným a ještě navrch odměna od Didi! Hezky ten týden začíná :)...Anička (Anna Sally)

    OdpovědětVymazat