pondělí 8. června 2015

Srdeční záležitost..... razítka Heartfelt Creations

Nějakou dobu jsem kolem nich chodila, občas jsem sledovala nějaký zahraniční tutoriál... Ale až teprve teď, na posledním libereckém srazu, jsem si květinová razítka od firmy Heartfelt Creations pořídila. Nejprve jen jednu sadičku, ale na poslední chvíli jsem se rozhodla ještě pro další. Razítek není níkdy dost a tahle jsou opravdu fantastická.


Každá sada gumových razítek, které jsou na cling pěně, je už od výrobce umístěná na tužším kartonu s logem firmy, který má lakovaný povrch a cling pěna na nich dobře drží. Navíc je karton opatřen otvory, takže jej lze vložit do pořadače a tak razítka pohodlně skladovat.


Hned jsem je musela vyzkoušet. Razítka jsem natiskla inkoustem Versamark na pauzovací papír. Použila jsem zlatý embossovací prášek a zatavila horkovzdušnou pistolí. Každou kytičku jsem vystřihla nůžkami. A nyní vím, že k těm skvělým razítkům potřebuji i vyřezávací šablony, které k razítkům existují :-)


Z Liberce jsem si dovezla také skvělé barvičky Twinkling H2O´s. A tak jsem je zkombinovala s průhlednými kytičkami z pauzáku. Kytičky jsem vybarvila pomocí vodního štětce barvičkami H2O a výsledkem je krásný lehce třpytivý vzhled.


Pomocí stylusu (nástroje s kuličkou na konci) a měkké podložky jsem kytičky vytvarovala. Z rubové strany jsem tvarovala okvětní lístky, z lícové pak střed kytičky. Kytičky jsem poté slepila k sobě.


Podklad jsem zhotovila na akvarelový papír pomocí malých distress polštářků. Papír jsem postříkala vodou, na pracovní podložku nanesla z polštářku barvu a mírně zastříkla vodou. Připravený papír jsem v této naředěné barvě omočila a zasušila horkovzdušnou pistolí. Nakonec jsem ještě přidala pár kapek neředěné modré barvy stříknutím štětce.


Připravený podklad jsem nalepila na vlastnoručně vyrobený barevně ladící základ přání. Poté jsem přilepila kytičky a do jejich středu usadila kamínky. Přání jsem doplnila textem a mám hotovo :-)


Jsou to báječná razítka, půjdete do nich také?
 
Heartfelt kytičky vám nyní nabízíme k předobjednání - razítka vychází na 539 Kč, vyřezávací šablony na 779 Kč. Své objednávky posílejte prosím do 10. června na email info@prettypapers.cz. Vybírat můžete z těchto variant:

 ARIANNA BLOOMS

BOTANICAL ROSE

BLAZING POPPIES

DELIGHTFUL DAISIES

SUNKISSED FLEUR

TATTERED FLORALS

MAJESTIC MORNING

4 komentáře:

  1. kyticky moc nevyuziju, a tak me nechavaji (zatim) chladnou, ale tohle pranicko je, Ilonko, skvost!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko, přáníčko je opravdu překrásné!
    A myslím, že kolem těchto razítek jsme v libereckém Scrapráji brousily úplně všechny :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ilonko překrásné !!

    Ten nápad razítkovat ne vellum - pecka !! Je to tak něžné a jemné !! No boží !

    Já taky kytková nejsem ale neodolala jsme a jedna už mám druhá už u Didi v předobjednávce :-)

    OdpovědětVymazat