sobota 23. ledna 2016

INSPIRACE... Vítězka challenge 12/2015

Další z důvodů proč se zúčastnit naší challenge je "tvořivý koutek pro hosta", do kterého vždy pozveme vítězku minulé challenge a poprosíme jí o inspiraci pro tu následující. Prvního úkolu se tedy zhostila vítězka prosincové výzvy...

MÍŠA KNĚZKOVÁ


Jako každý výherce challenge, v mém případě té s vánoční paletkou, jsem byla oslovena o "předúčast" k lednovému flitrovému klání. Já sama flitříkům moc nedávám, ale mile ráda je používám jako takové třešničky. Myslím, že flitry mají na projektech královské místo, všeho však s mírou. Asi i proto je má stránka na flitry nenápadná, ale když se zadíváte, jsou tam!


Do alba se snažím vkládat třicítkové stránky, protože jejich lepení miluju! Ten velký prostor je pokaždé velkou výzvou a z velkého prázdna vždy vznikne "nečo opravdového". Z každé stránky mám radost a když ne, většinou ji přelepím :-D.


Dnes jsem vzala jen čiště bílou scrapbookovou stránku, background jsem přestříkla růžovým sprejem a tuší. Doplnila jsem stránku v rozích o otisky razítek a do prostoru umístila hned tři fotografie z osmiměsíční kontroly s naší Julinkou.


Zlatá glitrová abeceda nesmí chybět v žádných vánočních projektech, takže je tu také. O zbytek stránky se postaralo pár zlatých kartonových teček a právě ony třešničky - FLITRY


Držím palce všem projektům a těším se na vybírání toho nej.

Míša

4 komentáře:

  1. Tak zkousim komentar cislo dve, jednicka nekam utekla. Miso, nadhera...ja se tech tricitek porad trochu bojim, je to na me moc mista, ale kdyz to vidim, co ty s tim vykouzlis za krasu, tak jdu vyuzit toho, ze Filipek dela jeste haji a probrat zasoby, co by se s tim dalo provest ;)...diky za inspiraci, ty me nezklames :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru jdi do ni :-D. Ten prostor zboznuju. Ohromne to pozdvihne fotky a ty ty máš krasné. Bude to bomba

      Vymazat