čtvrtek 7. ledna 2016

PROJECT LIFE CHALLENGE 01/2015

Naše Project Lajf sekce Design Teamu - jmenovitě Dianka a Markét - se rozhodla nenechat se zahanbit, a tak je tu další pravidelná challenge. Tentokrát se chceme každý měsíc kochat stránkami z vašich alb a vzájemně se tak inspirovat jak po scrapové, tak i po fotografické stránce. Vymýšlet pro vás budeme nejrůznější skopičiny - od sketchů po photo challenge - takže nuda je slovo, které rovnou vyřaďte ze svého scrapového slovníku. A pusťte se do Project Life třeba s naším lednovým zadáním.



TÉMA: Titulka 2016

  • ZADÁNÍ: vytvořte titulní stránku svého PL alba pro rok 2016
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). 
  • JAK SE ZÚČASTNIT: 
    • pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika
    • vyfoťte hotovou stránku a přidejte fotku do aktuálního alba Project Life Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
    • ke každé fotce připište pro jistotu Vaše jméno a PL Challenge 01/2016
  • TERMÍN: čtvrtek 28.1. 2016
  • VÝHRA: Samozřejmě, že vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce náhodně vybereme 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

A naše inspirace pro Vás:

MARKÉT


Markét je naše Silhouette hvězda, a tak nemůžete v jejím podání čekat nic jiného než parádně "vyplotrovanou" titulku. Kombinace zlaté a černé je navíc prostě luxusní sama o sobě. A nevím jak vy, ale já mám žebříček hodnot nastaven úplně stejně. I když, jak znám Markét, myslím, že místo radosti by tam mělo být spíš: "Sranda jako blázen!" Ale to jí odpustíme :-)




DIANKA


Vloni jsem měla černobílé fotky a barevné kartičky, letos je to úplně naopak. Nicméně fotky vznikly téměř stejně jako před rokem, při blbnutí před tou nejošklivější garáží v okolí. Netroufám si říct, jestli nás to nějakým způsobem vystihuje, ale vždycky je u toho spousta legrace... Ještě, že těch oprýskaných vrat máme v okolí máme tolik. A propós, nezapomeňte, že letos je rok přestupný, takže má 366 dní! Já se naštěstí nenachytala :-)





Tak, co půjdete do toho s námi? Jasně, že jo! A my už se nemůžeme dočkat, jaké stránky budou ty úplně první ve vašich albech. 

7 komentářů:

  1. Holky, máte to moc krásné. Jinak tedy koukám, že jsme měly stejný nápad s tím rokem, hodinami, minutami, takže to vypadá, že se opičím... ale co no, byla jsi rychlejší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, z toho si nic nedelejte, to se deje porad... To je takovy scrapovy myslenkovy oblak, ktery sdilime a obcas si z nej proste vytahneme to same :) a ja se na Vasi stranku tesim, tak se urcite pochlubte! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, uvidíme, jak to dám dohromady, až přijde fotka, většinou mám něco v plánu a pak, když to držím v ruce vznikne i něco jiného :-)

      Vymazat
  3. :-) hele a titulka, která vznikne v roce 2016, ale bude na rok 2015 zaslat nejde?? :-)) Jinak paráda, já jsem letos odhodlaná to pokořit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že jde v podstatě všechno :) Ale v tomhle případě se, Klárko, asi musíš obrátit na našeho náčelníka Didi :) Ta má právo veta :)

      Vymazat
  4. Jinak Markét - nevím, jestli to víš, ale nechybí Ti tam háček nad S (štěstí)? Nebo došly písmenka :)

    OdpovědětVymazat